Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА!

Дата: 17.11.2023 12:24
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

Студентська спільното Трибухівської територіальної громади!

17 листопада – Міжнародний день студента – особливий день для студентів всього світу. Це свято справжньої студентської солідарності, що не має меж та кордонів, зближує та об’єднує молодих людей на усіх континентах.

Студенти сьогодні – це креативні, мобільні, успішні та сміливі люди, які розуміють, чого хочуть від життя. Вони не бояться експериментів, прагнуть випробувати власні сили, уміння та знання у пошуках нових горизонтів та вершин.

Бути студентом – престижно та відповідально, адже в цей час закладаються основи майбутнього, збуваються мрії й надії, а попереду ще ціле життя, повне великих задумів та високих досягнень.

Українське студентство – одне із найпрогресивніших верств суспільства і в усі часи було рушійною силою перетворень. Під час Революції Гідності саме студенти стали на захист демократичних цінностей, гідності та свободи, національних інтересів та європейського вибору України. Великим випробуванням для долі студентів   стала також війна, розв’язана російською федерацією, що нищить усе на своєму шляху. Навчатися у таких умовах непросто, а іноді вкрай складно, однак українська молодь вміло опанувала систему дистанційного навчання та самоосвіту. І не зважаючи на складність ситуації ми сподіваємося, що ви виправдаєте покладені на вас надії, і яку б професію не обрали, ваш досвід і професіоналізм незабаром визначатимуть подальший розвиток всієї держави.

Дякуємо студентам, які витрачають свій дорогоцінний час на знання, допомогу, волонтерство та захист нашої держави! Віримо в Перемогу України і її найталановитішу, впевнену у своїх силах і згуртовану молодь, якій під силу подолати будь-які труднощі! Переконані, що ви, зможете побудувати гідне майбутнє для України та її нових поколінь!

Бажаємо вам примножувати свою життєву енергію, успіхів у навчанні, яскравих моментів студентського життя, любові, радості, щастя та миру. Нехай здійснюються всі ваші найзаповітніші мрії, успіхів у всіх справах та починаннях, віри у себе та впевненості в завтрашньому дні!

 

З повагою, Олег Ковдрин,  Трибухівський сільський голова!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь