Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Оголошується збір пропозицій від громадськості

Дата: 20.10.2023 12:41
Кількість переглядів: 223

Оголошується збір пропозицій від громадськості, щодо проєкту містобудівної документації, а саме: «ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд зі зміною цільового призначення земельної ділянки площею 0,1531 га, кадастровий номер 6121282000:02:002:0349, в межах населеного пункту села Трибухівці, Чортківського району, Тернопільської області»

Фото без опису

     Відповідно до п.6 ст.21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності"  запрошуємо громадян та представників установ, організацій та підприємств для проведення розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту містобудівної документації – детальний план території для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд зі зміною цільового призначення земельної ділянки площею 0,1531 га, кадастровий номер 6121282000:02:002:0349, в межах населеного пункту села Трибухівці, Чортківського району, Тернопільської області.
 Містобудівна документація – детальний план території, розроблена на підставі рішення Трибухівської сільської ради.

Замовник: Трибухівська сільська рада.

Виконавець: Комунальне підприємство «Бучацьке архітектурно-проектне бюро».

Платник: Захарчук Надія Олександрівна.

  За посиланням, що вказано нижче можна ознайомитись з проєктом текстової частини детального плану:

https://drive.google.com/file/d/1cPr9jvgbgMrRSnHeFAY5kr7C2gIK3-w5/view?usp=sharing

     З оригіналами графічної та пояснювальної частини містобудівної документації можна ознайомитись у Відділі земельних ресурсів, архітектури та містобудування Трибухівської сільської ради, за адресою: вул. Горішня,46, с. Трибухівці (другий поверх).

 

       Пропозиції (зауваження) від фізичних та юридичних осіб приймаються до 12:00 20 листопада 2023 року включно. У зв’язку з веденням в Україні воєнного стану усі заяви та пропозиції подаються виключно у письмовому вигляді або на електронну адресу відділу земельних ресурсів, архітектури та містобудування Трибухівської сільської ради на Фото без опису.

       Пропозиції та зауваження відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» приймаються у письмовій формі, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові заявника, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

       У слуханні можуть приймати участь громадяни і юридичні особи, які визначені п.7 ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», повнолітні особи, представники органів самоорганізації населення, народні депутати України, депутати місцевих рад. Пропозиції та зауваження, що надійшли після встановленого терміну, не розглядаються. 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь