Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 01.03.2023 13:08
Кількість переглядів: 245

      Згідно розпорядження сільського голови № 39-од «Про скликання тридцятої сесії Трибухівської сільської ради восьмого скликання» від 16.02.2023 року,  у четвер, 02 березня 2023 року о 10:00 год., в залі засідань відбудеться тридцята сесія Трибухівської сільської ради восьмого скликання з дотриманням заходів безпеки у разі оголошення повітряної тривоги та з порядком денним:

    1. Про затвердження  «Програми  з  проведення інвентаризації   земель комунальної  власності  на території  Трибухівської сільської  територіальної   громади  на  2023-2025 роки».
    2. Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Трибухівської територіальної громади на 2023-2025 роки.
    3. Про передачу в оренду комунального майна.
    4. Про передачу транспортного засобу.
    5. Про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Трибухівської сільської ради.
    6. Про припинення права постійного користування та вилучення земельної ділянки з постійного користування.
    7. Про передачу земельних ділянок із комунальної власності у державну власність.
    8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності (під лісовими насадженнями).
    9. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності (під кладовищами).
    10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під дорогами та провулками на території Трибухівської сільської територіальної громади.
    11. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо встановлення меж Трибухівської сільської територіальної громади.
    12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності с. Мартинівка.
    13. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності в с. Пилява.
    14. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності в с. Цвітова.
    15. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності в с. Новоставці.
    16. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності в с. Медведівці.
    17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з наступною передачею в оренду ВАТ «Тернопільобленерго».
    18. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Бабія М.Є.
    19. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Било І.І.
    20. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Гацик Т.Я.
    21. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Кравчук Г.З.
    22. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Карабін М.Є.
    23. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Кривіцького Р.І.
    24. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Мороз І.І.
    25. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Навроцької О.Р.
    26. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Пискливець Г.І.
    27. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Пискливець О.М.
    28. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Стельмах О.М.
    29. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Тимчій О.Б.
    30. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Корчинської О.С.
    31. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Нагайовського С.П.
    32. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Банаха Б.А.
    33. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Зарубайка В.Б.
    34. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Кічули О.М.
    35. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Нагайовського П.С.
    36. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Романів Р.Я.
    37. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Фрей І.Ю.
    38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр. Голоднюк М.М.
    39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бабій М.І.
    40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лічнер М.С.
    41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яків Т.Г.
    42. Про включення громадян у списки черговості.
    43. Про надання дозволу на розроблення детального плану території за межами населеного пункту  с. Трибухівці.
    44. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою по зміні цільового призначення гр. Велещуку М.М.
    45. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Козак Г.О.
    46. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Курцеби Н.В.
    47. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Грисюка П. О.
    48. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Бабій В.О.
    49. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Остапович С.М.
    50. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Тимчій М.Є.
    51. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Деременди О.О.
    52. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Ковальської Г.Н., гр. Ковальського О.М.
    53. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Ксьонжик І.М.
    54. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою по зміні цільового призначення гр. Бойчук В.М.
    55. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власнику земельної частки (паю) по колишній с.с. імені Шевченка.
    56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Било М.Г.
    57. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Пискливець І.Я.
    58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Струк М.Д.
    59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Гуглич П.С.
    60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Біляк М.Б.
    61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Гуглич Г.М.
    62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Стельмах О.М.
    63. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Карач Я.П. та гр. Брухаль П.І.
    64. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Яцків С.В.
    65. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Яцків М.І.
    66. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Кубрак М.М.
    67. Про надання відпустки сільському голові.
    68. Про надання щомісячної  матеріальної  допомоги у 2023 році.
    69. Про розгляд заяви Павлів Оксани Михайлівни.
    70. Про розгляд заяви Смеречинського Дмитра Михайловича.
    71. Про розгляд заяви Каліки Євгена Григоровича.
    72. Про розгляд заяви Павлів Марії Ярославівни.
    73. Про розгляд заяви Іванків Григорія Івановича.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь