Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Не дай СНІДу шанс!

Дата: 01.12.2021 20:26
Кількість переглядів: 709

1 грудня 2021 року Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради»  організував проведення круглого столу  Не дай СНІДу шанс!” до Всесвітнього Дня боротьби зі ВІЛ/СНІДом в рамках заходів щорічної акції «16 днів проти насилля».

      У засіданні взяли участь дільничний офіцер поліції Олег Кулик, спеціаліст служби у справах дітей Трибухівської сільської ради Марія Мацьків,  директор та фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради» Анжеліка Міщанчук та Микола Мицьо , а також учні 10—11   класів Трибухівської ЗОШ I-IIIcт.  

        Метою заходу було привернення уваги до  проблеми епідемії ВІЛ/СНІДУ в Україні, небезпеки інфікування, а також важливості толерантного ставлення до ВІЛ- позитивних людей.

        Діти отримали інформацію про шляхи передачі ВІЛ-інфекції, засоби запобігання, переваги здорового способу життя, переглянули соціальні ролики з проблематики.

       В ході засідання розглядалася проблеми домашнього насилля, жорстокого поводження з дітьми, а також булінг. Розкрито сутнісні ознаки, основні причини, форми проявів цих негативних явищ.     Організатори ставили собі за мету ознайомити дітей зі всіма ризиками, які можливі та наслідками, які можуть їх чекати та сформувати певні навички відповідальної соціальної поведінки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь