Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Міжнародний день людей похилого віку!

Дата: 30.09.2021 17:42
Кількість переглядів: 476

Фото без опису   Щороку, 1 жовтня, світова спільнота відзначає Міжнародний день людей похилого віку, який був  проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

  Рішення про відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою від 26 вересня 1997 року № 1066 «Про щорічне відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку». 

   Відзначення цього дня дає  можливість нагадати суспільству про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини нашого суспільства, дає привід до глибоких роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку  та розуміння поколінь.  У цей день ми маємо чудову можливість висловити теплі слова вдячності людям похилого віку, нашим батькам, ветеранам праці та бойових дій, пенсіонерам за величний вклад у розвиток та розбудову нашої Держави , багаторічну добросовісну працю, доброту, мудрість, адже їхнє покоління пройшло чимало випробувань,  пережило болі, втрати та попри всі негаразди  не втратили  людської  гідності, віри і любові. Саме люди старшого покоління зберегли для нас нашу ідентичність, культуру, найкращі національні традиції ,  а також навчили долати труднощі та бути достойними громадянами свого краю і Держави.

   Тож прийміть дорогі наші, щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього та майбутнього наших дітей. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. 

   Бажаю Вам мирного неба, міцного здоров'я, щасливої долі, радості, добра і віри в краще майбутнє, добробуту Вашим сім'ям, успіхів, активного довголіття!

   З повагою та шаною, Трибухівський сільський голова Олег  Ковдрин!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь