Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ДОПОМАГАЄМО АРМІЇ

Дата: 09.09.2021 17:43
Кількість переглядів: 2784

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Коли живеш серед звичних і улюблених речей, спілкуєшся з рідними і друзями, коли мандруєш, відпочиваєш, ходиш на роботу, в розважальні центри, ресторани – війна далеко і ніби не справжня.

Коли потрапляєш на схід України і їдеш по розбитих і скалічених дорогах зони бойових дій тоді лише це стає справжнім і наявним» – так говорив один український воїн, учасник бойових дій.

Той жах і кров повністю стирають відчуття захищеності і спокою з нашого життя. Але ми знаємо, що на цих дорогах війни є ті, хто цей спокій має повернути на нашу землю, ті, хто захищає твоє життя та життя твоїх дітей ціною власного. І впевненість у правильності своїх дій і віра в перемогу Добра і Справедливості спонукає нас не бути «диванними» експертами, а в міру своїх можливостей робити те, що можеш зробити в цей нелегкий для нашої України час.

Якщо бути об’єктивним, то питання війни в Україні для значної частини населення стало другорядним або таким, що не цікавить взагалі.  Інколи  закрадається думка, що це питання хвилює лише тих, чиї рідні на війні, або тих, хто втратив дорогу або близьку людину.

Зведення із зони бойових дій про загиблих, поранених, травмованих воїнів стало для багатьох буденним повідомленням і  вже не так хвилює, як на початку війни, коли всім було лячно, коли всіх охопила паніка і неспокій. Війна триває, вона нікуди не пішла. Незважаючи на слова про покращення забезпечення нашої армії, ті, хто безпосередньо знаходиться в зоні бойових дій, військових госпіталях потребують нашої допомоги. Звичайно, що ніякі гроші не компенсують той жах, втрачені миті життя і здоров’я, тривогу і сльози рідних. А наша допомога - це маленька часточка вдячності і шани, яку ми висловлюємо тим, хто тримає для нас мирне небо.

Колектив Трибухівської сільської ради вирішив не стояти осторонь потреб для наших воїнів, які перебувають на лікуванні після поранень в Київському та Харківському військових госпіталях. Завдяки проведеній інформаційній кампанії, серед жителів Трибухівської громади, було зібрано чималу гуманітарну допомогу у вигляді солодощів, миючих засобів, засобів гігієни, консервацій, одягу, постільної білизни тощо, загальною вагою 110 кілограм  та  коштів в сумі 3800 гривень.

Особливо хочемо подякувати за проведену роботу Когуту Івану Михайловичу – старості Пилявського старостинського округу, Бабій Галині Мхайлівні – старості Медведівського старостинського округу, отцям церковних парафій Івану Гнилиці та Степану Шкварку.

Кошти та зібрана допомога була передана волонтерським організаціям на місцях, які безпосередньо опікуються військовими госпіталями. Приємно було познайомитися з Наталією Юсуповою з м. Києва та Яриною Чаговець з м. Харкова, які вже тривалий час займаються волонтерською роботою і всебічно сприяють Збройним силам України. За їх сприяння допомога була доставлена за призначенням.

Виконавчий комітет Трибухівської сільської ради висловлює щиру подяку жителям с.Трибухівці, с.Пиляви, с.Новоставці, с.Медведівці за небайдужість, розуміння, підтримку та матеріальну допомогу, яку було надано українським воїнам. Буде міцний тил, буде міцна наша армія. В такому поєднанні країну ніхто і ніщо не здолає...

                      Слава Україні !!! Слава українським воїнам!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь