Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Увага! У Трибухівській територіальній громаді, в рамках Всеукраїнської акції "За чисте довкілля", оголошено місячник благоустрою!

Дата: 29.03.2021 15:54
Кількість переглядів: 1708

Фото без опису

Шановні керівники установ, підприємств, організацій всіх форм власності, їх трудові колективи та мешканці Трибухівської територіальної громади!

З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити громаду чистою та охайною, яка так потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення.

Для забезпечення утримання території громади у належному стані, санітарного очищення території, збереження об'єктів загального користування та створення умов сприятливих для життєдіяльності населення,  виконавчий комітет Трибухівської сільської ради, 23 березня 2021 року прийняв рішення за №28 «Про проведення в населених пунктах  Трибухівської ОТГ щорічної  Всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Традиційний весняний місячник санітарної очистки та благоустрою розпочинається з 30 березня по 30  квітня 2021 року. Місячник оголошується з метою покращення санітарного стану території громади після зими, проведення підготовки до святкування Великодня та Дня благоустрою територій населених пунктів громади Трибухівської територіальної громади (17 квітня 2021 року)

Тому, для підтримки чистоти і порядку в громаді, запрошуємо долучитись до низки заходів по прибиранню території громади у квітні 2021 року, зокрема провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за вами територій, смуг відведення автомобільних доріг та вулиць, навести лад на територіях приватних садиб, вулицях, господарських територіях та під’їздах. Адже чистота громади – справа спільна для всіх і кожного. 

Пам’ятаймо: чиста громада — це показник культури мешканців, які проживають у ній!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь