Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ЗІ СВЯТОМ ПРЕСВЯТОЇ ТРІЙЦІ!

Дата: 06.06.2020 22:10
Кількість переглядів: 981

Фото без опису

Шановні  жителі  села Пишківці Трибухівської об’єднаної територіальної громади, Всечесні Отці  УГКЦ  в   с. Пишківці   «Пресвятої  Трійці»  -  Володимир Гнилиця та  ПЦУ  в   с. Пишківці   «Пресвятої  Трійці»  -   Василь Когут, парафіяни церков!

     Прийміть щирі привітання із храмовим  празником з величним святом Трійці, що символізує сходження Святого Духа на апостолів.
    Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у Триєдинствi: Бога-Отця, Бога-Сина i Святого Духу.

     Він є тим фундаментом, на якому побудована велична будівля нашої духовності та віри — основ, які у всі часи допомагали людині зберігати свою гідність, пошану до оточуючих, спрямовували думки і почуття до вічних духовних ідеалів.
Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу та душевне тепло всім, хто поряд.
     Бажаємо Вам зустріти Святу Трійцю у піднесеному настрої, зі світлими помислами та намірами. Від усього серця зичимо щастя і благополуччя в кожен будинок, кожній  сім’ї нашої об’єднаної територіальної громади!

    У цей світлий день, хочеться побажати  добра, злагоди та Божого благословення. Нехай віра та любов допомагають Вам долати всі труднощі. Нехай Господь береже Україну та кожного з нас! 

З повагою і найщирішими привітаннями Трибухівський сільський голова Олег Ковдрин  та виконавчий комітет Трибухівської сільської ради!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь