Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 29.05.2020 18:41
Кількість переглядів: 1163

Фото без опису

Дорогі діти, батьки, вчителі!

   Сьогодні усі ми мали б зібратися на урочисті лінійки в усіх школах нашої громади, щоб відзначити закінчення навчального року – Свято останнього дзвоника.

   Нажаль, цей навчальний рік був, як ніколи складний, під час пандемії коронавірусної хвороби СOVID-19 ми були змушені з березня працювати в умовах карантину.

  Тому і сьогодні ми даємо останні настанови нашим випускникам перед першим кроком у нове, доросле життя в дистанційному режимі.

   Дорогі діти! Позаду захоплюючі, добрі і світлі роки навчання в рідних шкільних стінах. Попереду у більшості з вас ще п’ять – шість років у вищому навчальному закладі.

   Ви отримали гарну базову освіту, адже наші школи – це навчальні заклади зі своїми традиціями, своєю історією. Школа – це не просто стіни будинку, а й атмосфера, яку створюють вчителі й учні, атмосфера напружених навчальних буднів, захоплюючих справ і веселих свят.

   Я впевнений, що зерна науки, закладені у середній школі, дадуть добрі сходи і зростуть гідним урожаєм мудрості та натхнення.

   Тому я щиро бажаю всім Вам успішно пройти всі формальні вступні процедури і стати студентами. Упевнений, що студентські роки будуть не менш захоплюючим періодом у вашому житті, але шкільні роки залишаться у вашій пам’яті на все життя.

   Так будьте ж вдячні батькам, своїй першій вчительці, всім тим, хто провів Вас по шкільному шляху! Залишайтеся такими ж допитливими і старанними. Адже попереду ще довга-довга дорога. І ім’я їй – Життя!

   Окрема подяка Вам, шановні педагоги! За тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної та почесної місії, як виховання підростаючого покоління у дусі любові до рідного краю, до Батьківщини та людей. Саме Ви формуєте юні особистості, закладаючи в душі наших дітей усе те добре, від чого залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.

   У цей святковий день бажаю усім міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації всіх планів, поваги і подяки за ту шляхетну справу, що Ви робите.

   А Ви, дорогі діти, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті. Ніколи не зупиняйтеся на шляху до знань, радуйте батьків та рідних своїми успіхами і досягненнями!

З повагою, Олег Ковдрин, Трибухівський сільський голова!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь