ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 29.05.2020 18:41
Кількість переглядів: 1188

Фото без опису

Дорогі діти, батьки, вчителі!

   Сьогодні усі ми мали б зібратися на урочисті лінійки в усіх школах нашої громади, щоб відзначити закінчення навчального року – Свято останнього дзвоника.

   Нажаль, цей навчальний рік був, як ніколи складний, під час пандемії коронавірусної хвороби СOVID-19 ми були змушені з березня працювати в умовах карантину.

  Тому і сьогодні ми даємо останні настанови нашим випускникам перед першим кроком у нове, доросле життя в дистанційному режимі.

   Дорогі діти! Позаду захоплюючі, добрі і світлі роки навчання в рідних шкільних стінах. Попереду у більшості з вас ще п’ять – шість років у вищому навчальному закладі.

   Ви отримали гарну базову освіту, адже наші школи – це навчальні заклади зі своїми традиціями, своєю історією. Школа – це не просто стіни будинку, а й атмосфера, яку створюють вчителі й учні, атмосфера напружених навчальних буднів, захоплюючих справ і веселих свят.

   Я впевнений, що зерна науки, закладені у середній школі, дадуть добрі сходи і зростуть гідним урожаєм мудрості та натхнення.

   Тому я щиро бажаю всім Вам успішно пройти всі формальні вступні процедури і стати студентами. Упевнений, що студентські роки будуть не менш захоплюючим періодом у вашому житті, але шкільні роки залишаться у вашій пам’яті на все життя.

   Так будьте ж вдячні батькам, своїй першій вчительці, всім тим, хто провів Вас по шкільному шляху! Залишайтеся такими ж допитливими і старанними. Адже попереду ще довга-довга дорога. І ім’я їй – Життя!

   Окрема подяка Вам, шановні педагоги! За тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної та почесної місії, як виховання підростаючого покоління у дусі любові до рідного краю, до Батьківщини та людей. Саме Ви формуєте юні особистості, закладаючи в душі наших дітей усе те добре, від чого залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.

   У цей святковий день бажаю усім міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації всіх планів, поваги і подяки за ту шляхетну справу, що Ви робите.

   А Ви, дорогі діти, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті. Ніколи не зупиняйтеся на шляху до знань, радуйте батьків та рідних своїми успіхами і досягненнями!

З повагою, Олег Ковдрин, Трибухівський сільський голова!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь