З Днем матері!

Дата: 08.05.2020 12:32
Кількість переглядів: 755

Фото без описуДорогі жінки, любі наші матері!

В останній місяць весни, у травні, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері, Україна відзначає дуже світле та красиве свято - День Матері.                                                      

Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну.  З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи.

Особлива увага сьогодні, матерям  героїв АТО - це також українські герої, бо на їх плечі лягає не менше, а може й ще більше навантаження! Хочу наголосити, що наша перемога залежить, у тому числі, й від вас. Так само, як і від героїзму наших захисників - ваших синів та чоловіків. Ваші діти та чоловіки – це одночасно й діти нашої української Вітчизни. Коли вони думають кого захищають, вони одночасно думають про маму, дружину і Батьківщину. Тому вони своєю сміливістю, мужністю, патріотизмом здатні зупинити будь-якого ворога. Українські жінки знайшли в собі силу підтримати рішення своїх синів, чоловіків боротися з агресором, задля миру в країні. За кожним солдатом, кожним офіцером, кожним українським воїном стоїть водночас сильна і тендітна жінка - мати, яка його ростила. Вона його ростила, звичайно ж, не для війни, але зрозуміла його вибір, благословила, і оберігає його своїми молитвами, оберігає його своїм материнським серцем.

Низький уклін і щира дяка Вам, наші матері, за  ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Не стане слів, щоб подякувати за Вашу материнську любов, що є для нас пожиттєвим оберегом, за тепло Вашого серця, яке завжди готове пробачити і зрозуміти. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння.

Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом! Бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в завтрашній день. Глибокої пошани та щирої подяки, адже ви – найбільший дар у нашому житті. Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху. Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям, а нашій державі дарує мир і єдність. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею.

 

Нехай Матір Божа оберігає Україну та українські родини!

Низький, доземний Вам уклін, дорогі Матері!

 

З повагою, Олег Ковдрин, Трибухівський сільський голова!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь