Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!

Дата: 16.11.2019 11:24
Кількість переглядів: 808

ШАНОВНІ ХЛІБОРОБИ, ПРАЦІВНИКИ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!

ПРИЙМІТЬ ЩИРІ ВІТАННЯ З НАГОДИ ВАШОГО ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА!
 

   Завдяки Вашій господарській дбайливості, зна­нням і наполегливості живе та розвивається сіль­ське господарство, яке є визначною складовою роз­витку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.

   Для хліборобів кожний рік має свої особливості, без врахування яких домогтися належної врожайнос­ті вкрай важко. Ось і цього року хлібороби громади до­вели, що ніякі примхи природи не зашкодять дбати про землю. Гарний урожай зібрано своєчасно, з най­меншими втратами, завдяки сумлінній праці всіх, хто, працюючи від зорі до зорі, повною мірою усвідомлює своє головне призначення – бути господарем на своїй землі.

   Саме селянин тримає на своїх плечах землю, саме його праця на землі, в полі, на фермі, на трак­торному стані творить наш добробут. Йому, селянину, складаємо ми сьогодні шану.

  Шановні аграрії Трибухівської об'єднаної територіальної громади! Низький уклін всім Вам за хліб, який є символом достатку і благополуччя народу та країни в цілому, за самовіддану працю, ві­рність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю. Саме Ви справжні господарі землі. Вірю, що завдяки Вашій праці і любові Україна вистоїть і роз­квітне.

   Бажаю всім Вам, Вашим родинам здоров'я, щастя і благополуччя. Хай і надалі рясно колосяться щедри­ми врожаями Ваші ниви, хай обходять стороною при­родні стихії, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання. Нехай не переводиться селян­ський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

   З повагою, Трибухівський сільський голова Олег Іванович Ковдрин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь