З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!

Дата: 16.11.2019 11:24
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

ШАНОВНІ ХЛІБОРОБИ, ПРАЦІВНИКИ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!

ПРИЙМІТЬ ЩИРІ ВІТАННЯ З НАГОДИ ВАШОГО ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА!
 

   Завдяки Вашій господарській дбайливості, зна­нням і наполегливості живе та розвивається сіль­ське господарство, яке є визначною складовою роз­витку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.

   Для хліборобів кожний рік має свої особливості, без врахування яких домогтися належної врожайнос­ті вкрай важко. Ось і цього року хлібороби громади до­вели, що ніякі примхи природи не зашкодять дбати про землю. Гарний урожай зібрано своєчасно, з най­меншими втратами, завдяки сумлінній праці всіх, хто, працюючи від зорі до зорі, повною мірою усвідомлює своє головне призначення – бути господарем на своїй землі.

   Саме селянин тримає на своїх плечах землю, саме його праця на землі, в полі, на фермі, на трак­торному стані творить наш добробут. Йому, селянину, складаємо ми сьогодні шану.

  Шановні аграрії Трибухівської об'єднаної територіальної громади! Низький уклін всім Вам за хліб, який є символом достатку і благополуччя народу та країни в цілому, за самовіддану працю, ві­рність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю. Саме Ви справжні господарі землі. Вірю, що завдяки Вашій праці і любові Україна вистоїть і роз­квітне.

   Бажаю всім Вам, Вашим родинам здоров'я, щастя і благополуччя. Хай і надалі рясно колосяться щедри­ми врожаями Ваші ниви, хай обходять стороною при­родні стихії, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання. Нехай не переводиться селян­ський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

   З повагою, Трибухівський сільський голова Олег Іванович Ковдрин

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь