Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проекти рішень виконавчого комітету №ПРОЕКТ «Про передачу в оренду об'єктів права комунальної власності Трибухівської територіальної громади виборчим комісіям з проміжних виборів депутата Трибухівської сільської ради Чортківського району Тернопільської області в багатомандатному виборчому окрузі №3»

Кількість переглядів: 76

Документ припинив свою дію 15.02.2022 р.

Скликання: 8 скликання 2022 рік
Сесія: 2 засідання
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 04.02.2022
Номер документу: ПРОЕКТ
Назва документу: Про передачу в оренду об'єктів права комунальної власності Трибухівської територіальної громади виборчим комісіям з проміжних виборів депутата Трибухівської сільської ради Чортківського району Тернопільської області в багатомандатному виборчому окрузі №3
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

 ПРОЕКТ

 ТРИБУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 лютого 2022 року                                                                              № 17

Про  передачу в оренду об'єктів права

комунальної власності Трибухівської

територіальної  громади  виборчим

комісіям з проміжних виборів депутата

Трибухівської сільської ради

Чортківського району Тернопільської

 області в багатомандатному

виборчому окрузі №3  

 

Керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», відповідно до Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, до постанов Центральної виборчої комісії від 10.08.2020 № 172 «Про утворення та формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (крім міст в Автономній Республіці Крим), районних у місті Києві територіальних виборчих комісій», від 08.08.2020 № 164 «Про вимоги до приміщень виборчих комісій та приміщень для голосування, нормативи облаштування приміщень дільничних виборчих комісій і приміщень для голосування, перелік та норми забезпечення виборчих комісій транспортними засобами, засобами зв'язку, обладнанням, інвентарем, іншими матеріальними цінностями, види послуг і робіт, закупівля яких може здійснюватися окружними та територіальними виборчими комісіями за рахунок коштів Державного бюджету України, відповідного місцевого бюджету для організації підготовки і проведення відповідних виборів», з метою забезпечення належної організації та проведення проміжних виборів депутата Трибухівської сільської ради Чортківського району Тернопільської області в багатомандатному виборчому окрузі №3, реалізації положень Виборчого кодексу України щодо матеріально-технічного забезпечення виборчих комісій  виконавчий комітет Трибухівської сільської ради

 

ВИРІШИВ :

  1. Запропонувати Трибухівській сільській  раді прийняти рішення такого змісту:
  1. Затвердити перелік нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади Трибухівської сільської  ради, які пропонуються до включення до переліку другого типу для передачі в оренду без аукціону виборчим комісіям для організації їх роботи, що додається.
  2. Затвердити Примірний договір оренди нерухомого або іншого окремо визначеного майна, що належить до комунальної власності Трибухівської сільської ради, яке передається виборчим комісіям для організації їх роботи, що додається.
  3. Визначити балансоутримувачів орендодавцями за договорами оренди майна, зазначеними у п.2 цього рішення.
  4.  Доручити орендодавцям згідно додатку 1до цього рішення :

4.1. Укладати з виборчими комісіями договори оренди майна та додаткові угоди до цих договорів на основі затвердженого цим рішенням Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремо визначеного майна, що належить до комунальної власності Трибухівської сільської  ради, яке передається виборчим комісіям для організації їх роботи.

4.2. Затверджувати переліки комунального майна, яке пропонується для передачі в оренду без аукціону виборчим комісіям, у разі передачі в оренду іншого, крім нерухомого, окремо визначеного майна, за поданням балансоутримувача майна та відповідного органу управління балансоутримувача.

4.3. Визначати строк дії договору оренди майна на термін проведення проміжних виборів депутата Трибухівської сільської ради Чортківського району Тернопільської області в багатомандатному виборчому окрузі №3.

5)  Встановити, що:

5.1. Орендна плата за договорами оренди майна, зазначеними у п.1 цього рішення, становить 1 гривню на весь термін дії цих договорів оренди.

5.2. 100% орендної плати підлягає зарахуванню на рахунок орендодавця.

6. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на секретаря сільської ради Любов Поселюжну, контроль – на постійну комісію сільської ради з питань благоустрою, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту Трибухівської сільської ради (голова Ігор ГОЛИК).

 

  Трибухівський

 сільський голова                                                                         Олег КОВДРИН 

  

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь