Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проекти рішень виконавчого комітету №ПРОЕКТ «Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради за 2021рік»

Кількість переглядів: 95

Документ припинив свою дію 15.02.2022 р.

Скликання: 8 скликання 2022 рік
Сесія: 2 засідання
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 04.02.2022
Номер документу: ПРОЕКТ
Назва документу: Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради за 2021рік
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ

ТРИБУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 лютого 2022 року                                                                                  № ____

 

Про роботу адміністративної

комісії при виконавчому комітеті

Трибухівської сільської  ради за 2021рік

 

Заслухавши та  обговоривши  звіт   голови  адміністративної  комісії при  виконавчому комітеті  Трибухівської сільської  ради Зелінської Наталі про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті  Трибухівської сільської  ради за 2021 рік, керуючись п. б ч. 4  статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Трибухівської сільської ради

В И Р І Ш И В :

1. Інформацію голови  адміністративної  комісії  Зелінської Наталі про  роботу адміністративної  комісії при виконавчому комітеті Трибухівської сільської  ради за 2021 рік взяти до відома  (Інформація додається).

2. Адміністративній комісії продовжувати здійснювати суворе дотримання вимог законодавства щодо своєчасного розгляду справ про адміністративні правопорушення та винесення постанов, а також забезпечення виконання даних постанов.

3.Адміністративній комісії вживати заходів з інформаційної та роз’яснювальної роботи серед населення громади з питань, які належать до функцій комісії, відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючу справами, секретаря виконавчого комітету, Лілію Кущак.

 

 Трибухівський                                                                                                        

 сільський голова                                                                                       Олег КОВДРИН

 

 

Інформація

про  роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті

Трибухівської сільської ради за 2021 рік

 

У своїй діяльності адміністративна комісія при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради керується Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»; Кодексом України про адміністративні правопорушення (далі КУпАП); рішенням виконавчого комітету Трибухівської сільської ради від 25.01.2017 р. №5 «Про створення адміністративної комісії, затвердження Положення про адміністративну комісію та зразків документів адміністративної комісії» та рішенням виконавчого комітету Трибухівської сільської ради від 27.07.2017 р. №46 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету про створення адміністративної комісії, затвердження Положення про адміністративну комісію та зразків документів адміністративної комісії від 25 січня 2017 року №5».

Завданням адміністративної комісії є розгляд справ про адміністративні правопорушення та винесення постанов, всебічне, повне і об’єктивне з’ясовування обставин кожної справи, вирішення їх в точній відповідності з законом, забезпечення виконання винесених постанов, а також виявлення причини та умови, що сприяють вчиненню адміністративних правопорушень.

Протягом 2021 року адміністративною комісією при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради було розглянуто 61 адміністративну справу згідно протоколів про адміністративні правопорушення та винесено постанови, а саме за:

- статтею 152 КУпАП « Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» складено 56 адміністративних протоколів, по яких винесено постанови про накладення штрафу на загальну суму 25 925 грн. З них 4 справи передані до ДВС ГТУЮ для примусового виконання;

- статтею 156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами» складено 1 протокол, по яких винесено постанову про накладення штрафу на загальну суму                     6 800 грн.;

- статтею 186 КУпАП «Самоуправство» складено 4 протоколи, по яких винесено постанови про накладення штрафів, по яких винесено постанови про накладення штрафу на загальну суму 187 грн.

Всього накладено адміністративних стягнень у вигляді штрафів на загальну суму 32 912 грн.

Розгляд адміністративних справ адміністративною комісією проводився в порядку надходження адміністративних матеріалів від відділення поліції №2 (м. Бучач) Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області.

Скарги чи оскарження на постанови, винесені адміністративною комісією за 2021 рік не надходили.

Голова адміністративної комісії

при виконавчому комітеті

Трибухівської сільської ради                                                                                  Наталя ЗЕЛІНСЬКА

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь