Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проекти рішень виконавчого комітету №ПРОЕКТ «Про розгляд заяви про присвоєння поштових адрес на житловий будинок з надвірними будівлями та спорудами по вул. Центральна бічна, с.Новоставці»

Кількість переглядів: 62

Документ припинив свою дію 25.03.2021 р.

Скликання: 8 скликання 2021 рік
Сесія: 2 засідання
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 15.03.2021
Номер документу: ПРОЕКТ
Назва документу: Про розгляд заяви про присвоєння поштових адрес на житловий будинок з надвірними будівлями та спорудами по вул. Центральна бічна, с.Новоставці
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ

ТРИБУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 25 березня 2021 року                                                                                  № ____

Про розгляд заяви про присвоєння

поштових адрес на житловий  будинок  з

надвірними будівлями та спорудами

по вул. Центральна  бічна,  с.Новоставці

 

        Розглянувши заяву гр. Вельган Орести Пантелеймонівни, жительки с.Новоставці,  Бучацького району Тернопільської області   про присвоєння поштових адрес на житловий будинок  з господарськими будівлями та спорудами, враховуючи Висновок щодо технічної можливості поділу об’єкта нерухомого майна видані КП «Бучацьке РБТІ» від 15березня 2021 року №23, керуючись Законом   України  «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Трибухівської сільської ради

 

ВИРІШИВ :

1. Присвоїти адресу «вул. Центральна  бічна, 123, с.Новоставці, Бучацький район, Тернопільська область» житловому будинку з господарськими будівлями та спорудами, який утворився в процесі поділу загальною площею 72,3 м.кв., власником якого є Вельган Ореста Пантелеймонівна згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності сформованого 10.03.2021 року Леськів Галиною Василівною Бучацька міська рада Тернопільської області, індексний номер витягу 247455524.

2. Присвоїти адресу «вул. Центральна  бічна, 123 «а», с.Новоставці, Бучацький район, Тернопільська область» житловому будинку з господарськими будівлями та спорудами, який утворився в процесі поділу загальною площею 72,3 м.кв., власником якого є Вельган Ореста Пантелеймонівна згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності сформованого 10.03.2021 року Леськів Галиною Василівною Бучацька міська рада Тернопільської області, індексний номер витягу 247455524.

3. Присвоїти адресу «вул. Центральна  бічна, 123 «б», с.Новоставці, Бучацький район, Тернопільська область» житловому будинку з господарськими будівлями та спорудами, який утворився в процесі поділу загальною площею 72,3 м.кв., власником якого є Вельган Ореста Пантелеймонівна згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності сформованого 10.03.2021 року Леськів Галиною Василівною Бучацька міська рада Тернопільської області, індексний номер витягу 247455524.

 

   Трибухівський

 сільський голова                                                                     Олег КОВДРИН


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь