Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проекти рішень виконавчого комітету №ПРОЕКТ «Про роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради щодо загальноосвітніх та дошкільних закладів освіти громади»

Кількість переглядів: 53

Документ припинив свою дію 25.03.2021 р.

Скликання: 8 скликання 2021 рік
Сесія: 2 засідання
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 15.03.2021
Номер документу: ПРОЕКТ
Назва документу: Про роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради щодо загальноосвітніх та дошкільних закладів освіти громади
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ

ТРИБУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 25 березня  2021 року                                                                               № ____

Про роботу відділу освіти, культури,

молоді та спорту  Трибухівської

сільської ради  щодо загальноосвітніх

та дошкільних закладів освіти громади

Керуючись підпунктом 1 пункту а ст. 29, підпунктом 1 пункту а ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом виконавчого комітету Трибухівської сільської ради,  заслухавши звіт в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради Пошелюжної Ірини, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Трибухівської сільської ради

 

ВИРІШИВ :

 

1. Інформацію в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради  Пошелюжної  Ірини   «Про роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту  Трибухівської сільської ради  щодо загальноосвітніх та дошкільних закладів освіти громади»  взяти до відома (додається) та роботу вважати доброю.

2. Керівнику відділу освіти, культури, молоді та спорту                        Пошелюжній Ірині:

2.1. Здійснювати управління  закладами освіти, культури, які перебувають у комунальній власності сільської ради відповідно до чинного законодавства.

2.2.Спрямувати роботу закладів освіти громади на створення умов для забезпечення рівного доступу громадянам до якісної освіти, сучасних підходів до організації навчання, виховання і розвитку особистості, на підвищення якості надання освітніх послуг в умовах Нової української школи.

2.3.Забезпечувати організацію виконання карантинних заходів в закладах освіти громади відповідно до вимог та рішень місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Трибухівської сільської ради.

2.4.Своєчасно подавати пропозиції сільській раді щодо організації матеріально-технічного забезпечення закладів, які перебувають в управлінні відділу;

2.5.Забезпечити неухильне виконання рішень сільської ради та виконавчого комітету сільської ради, розпоряджень сільського голови щодо здійснення повноважень по управлінню закладами освіти, культури, які перебувають у комунальній власності сільської ради.

3. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 21 лютого 2020 року №21 «Про роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту  Трибухівської сільської ради  щодо загальноосвітніх та дошкільних

закладів освіти громади».

4. Контроль за виконанням даного рішення доручити постійній комісії з гуманітарних питань, соціального захисту населення, законності, депутатської діяльності та зв’язку з громадскістю Трибухівської сільської ради.

   

 

  Трибухівський

 сільський голова                                                                           Олег КОВДРИН

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь