Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проекти рішень виконавчого комітету №ПРОЕКТ «Про затвердження висновку органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради «Про доцільність зобов’язання Черемшинської Надії Іванівна не чинити перешкод Черемшинському Степану Романовичу в спілкуванні з неповнолітніми дітьми»»

Кількість переглядів: 59

Документ припинив свою дію 28.04.2021 р.

Скликання: 8 скликання 2021 рік
Сесія: 3 засідання
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 16.04.2021
Номер документу: ПРОЕКТ
Назва документу: Про затвердження висновку органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради «Про доцільність зобов’язання Черемшинської Надії Іванівна не чинити перешкод Черемшинському Степану Романовичу в спілкуванні з неповнолітніми дітьми»
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ

ТРИБУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 28 квітня 2021 року                                                                                    № _____

Про затвердження висновку органу

опіки та піклування при виконавчому

 комітеті Трибухівської сільської ради

«Про доцільність зобов’язання

Черемшинської  Надії  Іванівна  не чинити

 перешкод Черемшинському Степану Романовичу

в спілкуванні з неповнолітніми дітьми»

 

Відповідно до статті 157 Сімейного кодексу України яка передбачає, що «Питання виховання дитини вирішується батьками спільно. Повноцінна участь батьків у вихованні дітей максимально забезпечується при їх спільному проживанні з батьками. В тих випадках, коли батьки, внаслідок розірвання шлюбу або з інших причин, не проживають спільно, можуть виникати спори щодо участі у вихованні дитини, визначення місця проживання дитини та порядку зустрічей з дитиною того батьків, хто проживає окремо»; частини третьої статті 157 Сімейного кодексу України встановлено, що «Той із батьків, з ким проживає дитина, не має права перешкоджати тому з батьків, хто проживає окремо, спілкуватися з дитиною та брати участь у її вихованні, якщо таке спілкування не перешкоджає нормальному розвиткові дитини»; статті 11 Закону України «Про охорону дитинства» - «Кожна дитина має право на проживання в сім’ї разом з батьками або в сім’ї одного з них та на піклування батьків. Батько і мати мають рівні права та обов’язки щодо своїх дітей. Предметом основної турботи та основним обов’язком батьків є забезпечення інтересів своєї дитини»; статті 15 Закону України «Про охорону дитинства» якою передбачено, що «Дитина, яка проживає окремо від батьків або одного з них, має право на підтримання з ними регулярних особистих стосунків і прямих контактів», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»  виконавчий комітет Трибухівської сільської ради 

ВИРІШИВ :

1. Затвердити Висновок №2 органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради «Про доцільність зобов’язання Черемшинської Надії Іванівни не чинити перешкод Черемшинському Степану Романовичу в спілкуванні з неповнолітніми дітьми» (Висновок №2 органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради – додається).

2. Визнати доцільним зобов’язати Черемшинську Надію Іванівну не чинити перешкод Черемшинському Степану Романовичу в спілкуванні з неповнолітніми дітьми: Черемшинською Анастасією Степанівною 01 жовтня 2008 року народження, Черемшинською Юлією Степанівною 12 березня 2011 року народження, Черемшинським Степаном Степановичем 13 травня 2013 року народження, а також встановлення Черемшинському Степану Романовичу для участі у вихованні та спілкуванні з вище зазначеними неповнолітніми дітьми такі способи участі, як можливість спільного відпочинку, систематичні побачення і спілкування з ними (Протокол №2 органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради – додається). 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу соціального захисту населення, Пянтківську Інну.

 

   Трибухівський

 сільський голова                                                                           Олег КОВДРИН

 

 

 

 

           

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь