Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проекти рішень виконавчого комітету №ПРОЕКТ «Про надання згоди на укладення Договору про поділ спадщини за участю неповнолітньої Пащенко Юлії Сергіївни, 11 вересня 2005 року народження»

Кількість переглядів: 80
Скликання: 8 скликання 2021 рік
Сесія: 4 засідання
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 14.05.2021
Номер документу: ПРОЕКТ
Назва документу: Про надання згоди на укладення Договору про поділ спадщини за участю неповнолітньої Пащенко Юлії Сергіївни, 11 вересня 2005 року народження
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ

ТРИБУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  26 травня 2021 року                                                                                   № 62

Про надання згоди на укладення

Договору про поділ спадщини

за участю неповнолітньої

Пащенко Юлії Сергіївни,

11 вересня 2005 року народження

Розглянувши заяви Пащенко Юлії Сергіївни, неповнолітньої, 11 вересня 2005 року народження, яка діє за згодою батька - Пащенка Сергія Романовича,  та брата - Пащенка Романа Сергійовича, про надання дозволу на укладання  договору про поділ спадщини щодо спадкового майна після смерті матері Пащенко Оксана Михайлівна, померлої 27.06.2020 року,  встановлено, що після смерті Пащенко Оксани Михайлівни залишилося спадкове майно яке складається із:

земельної ділянки  площею 3,8470 га, яка розташована за адресою: Тернопільська область Бучацький район Пишківська сільська рада,  кадастровий номер земельної ділянки 6121285700:01:001:0115, цільовим призначенням – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва;

житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, що  розташований за адресою:  с. Пишківці, вул. Шевченка, 58 (п’ятдесят вісім), Бучацького району Тернопільської області.

Спадкоємцями за законом є чоловік Пащенко Сергій Романович, син Пащенко Роман Сергійович, та неповнолітня дочка Пащенко Юлія Сергіївна. Спадкоємці  дійшли згоди укласти договір про поділ спадщини.  Тому виникла необхідність звернутися до органу місцевого самоврядування для отримання згоди на укладення договору про поділ спадщини за участю неповнолітньої Пащенко Юлії Сергіївни,  11 вересня 2005 року народження.

Керуючись ст. 52 Конституції України, пп.4 п. б ч.1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних  дітей», п.67 «Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини», затвердженого  Постановою Кабінету Міністрів України № 866 від 24.09.2008р. «Про питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної  із захистом прав дитини», виконавчий комітет Трибухівської сільської ради

ВИРІШИВ:

          1.Надати  дозвіл гр. Пащенко Юлії Сергіївни, неповнолітній, 11 вересня 2005 року народження, котра  діятиме за згодою  та в присутності батька Пащенка Сергія Романовича, укласти та підписати договір про поділ спадщини, після смерті матері Пащенко Оксана Михайлівна, померлої 27.06.2020 року, щодо майна, яке складається з:

земельної ділянки  площею 3,8470 га, яка розташована за адресою: Тернопільська область Бучацький район Пишківська сільська рада,  кадастровий номер земельної ділянки 6121285700:01:001:0115, цільовим призначенням – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва;

житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, що  розташований за адресою:  с. Пишківці, вул. Шевченка, 58 (п’ятдесят вісім), Бучацького району Тернопільської області.

2. Пащенку Сергію Романовичу  на протязі 10-ти днів з моменту укладення та нотаріального посвідчення Договору про поділ спадщини копію вказаного договору надати в службу у справах дітей Трибухівської сільської ради.

3. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

 

 Трибухівський

сільський голова                                                                            Олег КОВДРИН

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь