Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проекти рішень виконавчого комітету №ПРОЕКТ «Про роботу дошкільних навчальних закладів громади протягом 2020/2021 років та організацію роботи влітку»

Кількість переглядів: 103
Скликання: 8 скликання 2021 рік
Сесія: 4 засідання
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 14.05.2021
Автор: Про роботу дошкільних навчальних закладів громади протягом 2020/2021 років та організацію роботи влітку
Номер документу: ПРОЕКТ
Назва документу: Про роботу дошкільних навчальних закладів громади протягом 2020/2021 років та організацію роботи влітку
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ

ТРИБУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 26 травня 2021 року                                                                                № _____

Про роботу дошкільних навчальних 
закладів громади протягом 2020/2021 
років та організацію роботи  влітку  

 
Заслухавши інформації завідувачів дошкільних навчальних закладів громади про проведену роботу протягом 2020/2021 років,  відповідно до  Закону України  «Про дошкільну  освіту», Положення про дошкільний навчальний заклад, у зв’язку із зменшенням чисельності дітей, які відвідують дошкільні навчальні заклади у літній період, з метою впорядкування приміщень дошкільних навчальних закладів перед початком навчального року (проведення ремонтних робіт), забезпечення безперервного їх функціонування впродовж року, беручи до уваги прогнозний обсяг дохідної та видаткової частини сільського бюджету на 2021 рік та враховуючи подання керівників дошкільних навчальних закладів, керуючись статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет  Трибухівської сільської ради:                                                                   

ВИРІШИВ:

  1. Інформації завідувачів дошкільних навчальних закладів громади про проведену роботу протягом 2020/2021 років  взяти до відома (Звіти додаються).

2. Роботу завідувачів  Трибухівського ДЗО «Віночок» Василишин Оксани Євгенівни,   Пишківського ДЗО  «Лісова казка» Било Ольги Павлівни,  Медведівського ЗДО «Cонечко» Прокопів Орисі Степанівни, Пилявського ДЗО  «Журавлик» Татарин Наталії Степанівни, Новоставського ДЗО  «Буратіно» Дулик Галини Степанівни, Мартинівського ДЗО  «Барвінок» Лисиманко Галини Романівни та Цвітівського ДЗО  «Лісова казка»  Гуглич Галини Марківни  вважати доброю.

3. У зв’язку із зменшенням вихованців (10 дітей) в Мартинівському дошкільному закладі освіти «Барвінок», відсутністю відповідних умов для дошкільного виховання з метою дотримання нормативів наповнюваності груп дітьми у закладах дошкільної освіти, санітарно-гігієнічних норм і правил утримання  дітей у закладах дошкільної освіти, раціонального використання бюджетних коштів та формування спроможної освітньої мережі Трибухівської територіальної громади виступити із пропозицією на сесії Трибухівської сільської ради щодо організації та проведення громадських обговорень  про закриття Мартинівського дошкільного закладу освіти. 
4. Беручи до уваги заяви батьків вихованців дошкільних закладів освіти  та враховуючи подання керівників дошкільних навчальних закладів Трибухівської територіальної  громади:
1) тимчасово призупинити функціонування: 
- Мартинівського ДНЗ «Барвінок» з 01 червня;  
- Медведівського ДНЗ «Сонечко» з 01 липня по 15 серпня 2021 року;
- Цвітівського ДНЗ «Лісова казка» з 01 липня по 15 серпня 2021 року.
2) забезпечити функціонування упродовж літнього періоду Трибухівського ДЗО «Віночок»,   Пишківського ДЗО  «Лісова казка», Новоставського ДЗО  «Буратіно», Цвітівського ДЗО  «Лісова казка» та Пилявського ДНЗ  «Журавлик».
5. Керівникам дошкільних навчальних закладів, які тимчасово припинили свою роботу у літній період:
5.1. Укласти списки дітей, які будуть відвідувати функціонуючі заклади. Списки передати керівникам відповідних дошкільних закладів до 15 червня 2021р.
5.2. Забезпечити охорону майна дошкільних навчальних закладів в денний та нічний час.
5.3. Забезпечити проведення робіт з поточного ремонту та підготовки груп до початку нового навчального року.
5.4.Максимально забезпечити економію енергоносіїв (зменшити використання електроенергії, природного газу та води).
5.5. Не допускати витрат понад затверджені обсяги планових бюджетних асигнувань.
5.6. Скласти графіки основних щорічних відпусток працівників дошкільного навчального закладу на період тимчасового закриття.
5.7. На період закриття закладів надати працівникам щорічні основні відпустки.
6. 3обов'язати керівників  комунальних закладів дошкільної освіти, які функціонуватимуть  у період літніх канікул Трибухівської територіальної громади: 
6.1. Приймати дітей, батьки яких працюють у літній період, з тимчасово закритих дошкільних навчальних закладів.
6.2. Забезпечити організацію навчально-виховного процесу в дошкільних закладах освіти  відповідно до санітарних норм та правил. 
6.3. Забезпечити дітей закладу  повноцінним харчуванням згідно норм чинного законодавства.
6.5. Забезпечити проведення профілактичних медичних оглядів з метою дотримання протиепідеміологічних вимог і рекомендацій Міністерства освіти і науки України.
6.6. Забезпечити підготовку дошкільного закладу до роботи в осінньо-зимовий період та до наступного 2021-2022 навчального року.
6.7. Продовжувати  роботу з дітьми щодо патріотичного виховання засобами музичного та українського декоративного мистецтва.
7. Керівнику та головному бухгалтеру відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради:
7.1. За час простою не з вини працівника ( простій оголошений відповідно до п.5.8. цього наказу) оплату праці здійснювати у розмірі 2/3 посадового окладу (ставки заробітної плати).
7.2. Незалежно від кількості груп у функціонуючих упродовж літа дошкільних навчальних закладах, залишити у штатному розкладі посади завгоспа або комірника та медичної сестри.
7.3. У дошкільних навчальних закладах, які тимчасово припинили своє функціонування залишити для виконання своїх функціональних обов’язків: керівника закладу або завгоспа.
7.4. Працівникам, які відповідно до наказу керівника закладу, щоденно виконували організаційно-педагогічну роботу з підготовки закладу до нового навчального року, здійснити оплату праці у розмірі середньої заробітної плати працівника (відповідно до ст.113 Кодексу законів про працю України).
8. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою та покласти постійну комісію з гуманітарних питань, соціального захисту населення, законності, депутатської діяльності та зв’язку з громадскістю Трибухівської сільської ради.

 

 Трибухівський

сільський голова                                                                                        Олег КОВДРИН

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь