Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проекти рішень виконавчого комітету №ПРОЕКТ «Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах на території Трибухівської сільської ради»

Кількість переглядів: 92
Скликання: 8 скликання 2021 рік
Сесія: 6 засідання
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 16.07.2021
Номер документу: ПРОЕКТ
Назва документу: Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах на території Трибухівської сільської ради
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ

ТРИБУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 28 липня  2021 року                                                                                   № _____

 

Про утворення міждисциплінарної

команди  для організації соціального

захисту дітей,  які перебувають у складних

життєвих обставинах на території

Трибухівської сільської ради

 

            З метою забезпечення найкращих інтересів дітей та організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відповідно до ст..40, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст..4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», пункту 20 Порядку забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, які постраждали від жорстокого поводження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року  № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», виконавчий комітет сільської ради

ВИРІШИВ:

         1. Утворити міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах на території Трибухівської сільської ради  (далі – міждисциплінарна команда). 

          2.Затвердити склад міждисциплінарної команди із числа суб’єктів виявлення та організації соціального захисту дітей, що здійснюють свої повноваження на території Трибухівської сільської ради (далі – суб’єкти), згідно з додатком.

         3.Надати службі у справах дітей Трибухівської сільської ради повноваження щодо організації діяльності міждисциплінарної команди шляхом формування її персонального складу для забезпечення допомоги кожній конкретній дитині, яка перебуває у складних життєвих обставинах, забезпечувати проведення засідань міждисциплінарної команди.

         4. Суб’єктам міждисциплінарної команди на запит служби у справах дітей Трибухівської сільської ради:

4.1. Надавати пропозиції щодо кандидатур для формування персонального складу міждисциплінарної команди з метою соціального захисту кожної  конкретної дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах (у разі виявлення).

4.2. Забезпечувати участь посадових осіб суб’єктів у роботі міждисциплінарної команди.

4.3. Подавати протягом п’яти робочих днів після отримання запиту інформацію, отриману під час здійснення встановлених законодавством повноважень, про дитину та її сім’ю, яка перебуває у складних життєвих обставинах, необхідну для забезпечення її соціального захисту.

4.4. В межах своїх повн6оважень неухильно дотримуватися інших вимог Порядку забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, які постраждали від жорстокого поводження, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року №585.

5. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                  Олег КОВДРИН


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь