Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проекти рішень виконавчого комітету №ПРОЕКТ «Про стан підготовки закладів освіти громади до нового навчального року та до роботи в опалювальний період»

Кількість переглядів: 83
Скликання: 8 скликання 2021 рік
Сесія: 7 засідання
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 10.08.2021
Номер документу: ПРОЕКТ
Назва документу: Про стан підготовки закладів освіти громади до нового навчального року та до роботи в опалювальний період
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ

ТРИБУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 серпня 2021 року                                                                               № _____

Про  стан підготовки закладів освіти

громади до нового навчального року

та до роботи в опалювальний період

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту, розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р  «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року», заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту  Трибухівської сільської ради Ірини Пошелюжної  «Про  стан підготовки закладів освіти громади до нового навчального року та до роботи в опалювальний період», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення організованого початку 2020/2021 навчального року виконавчий комітет Трибухівської сільської ради

ВИРІШИВ :

1. Інформацію начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту  Трибухівської сільської ради Ірини Пошелюжної  «Про  стан підготовки закладів освіти громади до нового навчального року та до роботи в опалювальний період» взяти до відома та роботу вважати доброю.

 2. Відділу освіти, культури, молоді та спорту  Трибухівської сільської ради продовжувати:

2.1. Підготовку закладів освіти до реалізації Концепції державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» 

2.2. Забезпечити неухильне виконання постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів», наказу Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», вжити відповідних заходів для повного охоплення дітей і молоді шкільного віку різними формами навчання.

2.3. Продовжити роботу з питань організації інклюзивного навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами у закладах освіти, створення інклюзивно-ресурсних кімнат та медіатек.

2.4. Сприяти реалізації регіональних програм соціального захисту педагогів. Забезпечити проходження медичного огляду педагогічними працівниками, учнями закладів освіти міста відповідно до чинного законодавства України.

2.5. За результатами комплексних робіт з підготовки приміщень і будівель закладів освіти до початку 2020/2021 навчального року та оформити відповідні акти.

2.6. Провести комплекс заходів з підготовки закладів освіти до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років та забезпечити стовідсоткову готовність до опалювального сезону.

2.7. Провести перевірку приладів обліку тепла і газу відповідно до чинних нормативно-правових актів.

2.8. Вжити заходів для створення безпечних умов для учасників освітнього процесу, забезпечити виконання правил пожежної та електробезпеки.

2.9. Забезпечити використання освітньої субвенції відповідно до Бюджетного кодексу України та інших нормативно-правових актів, що регулюють порядок використання бюджетних коштів.

3. Контроль за виконання даного  рішення  залишаю за собою.

 

 В.о Трибухівського 

сільського голови                                                            Любов ПОСЕЛЮЖНА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь