Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проекти рішень виконавчого комітету №ПРОЕКТ «Про стан дотримання законності та правопорядку на території Трибухівської ОТГ»

Кількість переглядів: 101
Скликання: 8 скликання 2021 рік
Сесія: 8 засідання
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 17.09.2021
Номер документу: ПРОЕКТ
Назва документу: Про стан дотримання законності та правопорядку на території Трибухівської ОТГ
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ

ТРИБУХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 29 вересня 2021 року                                                                                   № _____

 

Про  стан дотримання законності

та правопорядку на території

Трибухівської ОТГ  

 

Відповідно до статті 32, частини 6 статті 59, пункту 1 статті 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  заслухавши та обговоривши інформацію поліцейського  офіцера громади СППП відділення поліції №2 Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області Кулика Олега Богдановича про стан дотримання законності та правопорядку на території Трибухівської ОТГ,  виконавчий комітет Трибухівської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Інформацію поліцейського офіцера громади СППП відділення поліції №2 Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області Кулика Олега Богдановича про стан дотримання законності та правопорядку на території Трибухівської ОТГ прийняти до відома.
  2. Старостам населених пунктів проводити роз’яснювальну роботу з населенням щодо дотримання громадського порядку на підвідомчих територіях
  3. Відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради (Пошелюжна І.А.):

3.1.Активізувати роботу по правовому вихованню учнів, пропаганді здорового способу життя, попередженню правопорушень серед неповнолітніх, змістовному дозвіллю та відпочинку учнівської молоді, контролювати питання щодо відвідування занять учнями.

3.2. З метою профілактики злочинності в підлітковому та молодіжному середовищі проводити аналіз стану та ефективності залучення підлітків та молоді до масових занять фізичною культурою та спортом, проведення систематичних змагань, інших фізкультурно-оздоровчих заходів та здійснювати скоординований план дій щодо активізації спортивно-масової роботи серед молоді.

4. Зобов’язати відділ соціального захисту населення (П’янтківська І.І.), КУ «Центр надання соціальних послуг» (Міщанчук А.А.), службі у справах дітей (Мацьків М.І.):

4.1. Сприяти створенню необхідних умов для проживання та виховання дітей у сім’ї, які б виключали негативне побутове оточення та насильство в сім’ї. Притягувати до відповідальності батьків за неналежне виховання, навчання та розвиток дитини згідно чинного законодавства;

4.2. Проводити операції щодо виявлення дітей, які жебракують, чинять правопорушення або стали жертвами злочинної діяльності дорослих;

4.3. Взаємодіяти з іншими суб’єктами системи надання соціальних послуг, а також з органами, установами, закладами, фізичними особами-підприємцями, які в межах компетенції сільської ради надають допомогу особам/сім’ям та/або здійснюють їх захист.

5. Рекомендувати поліцейському офіцеру громади СППП відділення поліції №2 Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області Кулика Олега Богдановича:

5.1. Інформувати виконавчі органи про виявлені факти порушення громадського порядку, злочинних проявів та заходи по забезпеченню громадського порядку, забезпечення цілісності майна територіальної громади;

5.2. З метою належної протидії тяжким та особливо тяжким злочинам, незаконному обігу зброї та вибухівки, розшуку злочинців та осіб, причетних до цього, спільно з відділом поліції проводити спеціальні рейди;

5.3. Негайно повідомляти виконавчі органи по всіх фактах, виявлених в розважальних закладах Трибухівської територіальної громади вживання та збуту неповнолітнім алкогольних напоїв та наркотичних засобів з метою обмеження режиму їх роботи або припинення діяльності таких закладів.

5.4.  Разом з представниками виконавчих органів сільської ради проводити перевірки дотримання законодавства суб’єктами господарської та підприємницької діяльності, особливо у нічний час.

5.5. Проводити оперативно профілактичні операції з метою запобігання негативним проявам серед неповнолітніх, у тому числі пияцтва, наркоманії, дитячої бездоглядності й безпритульності, а також виявлення і притягнення до відповідальності дорослих осіб, які негативно впливають на виховання дітей, втягують неповнолітніх у злочинну діяльність, наркоманію, проституцію, жебрацтво тощо.

6. Виконавчому комітету Трибухівської сільської ради здійснювати належним чином інформування населення щодо стану громадського порядку на території, про міри, які вживає сільська рада з метою його забезпечення, про заходи, які проводяться в цьому напрямку.

7. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на головного спеціаліста загального відділу  Трибухівської сільської ради Тимчія Василя Володимировича.

8. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

                                                 

 Трибухівський

сільський голова                                                           Олег КОВДРИН

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь