Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Урочистий захід, присвячений 204-річниці з дня народження Т.Г.Шевченка

Дата: 12.03.2018 14:29
Кількість переглядів: 1373

 

Фото без опису

Фото без опису

У неділю, 11 березня 2018 року в Трибухівському СБК відбувся концерт, присвячений 204-річниці з дня народження Т.Г.Шевченка «Звучи у нашім ріднім краї, безсмертне слово Кобзаря»

Фото без опису Для багатьох українців Тарас Григорович є символом української нації, святинею, порадником та прикладом безмежної любові до України. Для кожного покоління українського народу Кобзар відкривається по-новому, в міру того, як зростає та поглиблюється національна самосвідомість українців. Долею йому судилося сповнювати людські серця правдою та вірою, вчити, як чинити з власною честю і державною гідністю, зміцнювати в собі непохитну вірність ідеалам свободи та справедливості. Тарас Григорович Шевченко є символом української боротьби за незалежність

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

У День народження світоча українського народу Тараса Шевченка, учасниками святкового дійства донесено до глядачів його особливе значення, велетенський внесок у пробудження і формування національної свідомості українського народу, в розвиток української та світової культури. 

Фото без опису

Організували святкову концертну програму вчителі та учні Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст. Крім того, жителі Трибухівської громади мали можливість почути у виконанні хору Трибухівського будинку культури (керівник Дем'янчук Василь Петрович) відомі твори Кобзаря.

Фото без опису

Фото без опису

Трибухівська сільська рада виносить щиру вдячність організаторам та учасникам концерту, які допомогли глядачам торкнутися серцем до Шевченківських творів. Бажаємо Вам здоров’я, щастя, добра, любові і нових творчих звершень. Нехай у Ваших серцях завжди живе українська мова, звучить рідна пісня.  

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь