43 сесія VIII скликання (ІІ) 14.05.2024 р.

Дата: 13.09.2024 15:15
Кількість переглядів: 18

Фото без опису

1393 Про надання дозволу на поділ земельної ділянки комунальної власності.

1394 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності в с. Мартинівка, вул. Войтихівка.

1395 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Трибухівської сільської ради с. Трибухівці на умовах надання в оренду с. Трибухівці.

1396 Про передачу в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Ковальчуку М.М.

1397 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Лисиманка Ольги Антонівни.

1398 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Білик Ольги Михайлівни.

1399 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Качмар Надії Василівні.

1400 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Садівника Миколи Богдановича.

1401 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Романів Галини Іванівни.

1402 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Триньки Світлани Зіновіївни.

1403 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Мартинюка Івана Миколайовича.

1404 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Жуковської Ганни Степанівни.

1405 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Коновал Марії Павлівни.

1406 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Микуляк Марії Іванівни.

1407 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Левицької Марії Степанівни.

1408 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Бойко Галини Іванівни.

1409 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Кущак Галини Іванівни.

1410 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Кущака Степана Дмитровича.

1411 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Романович Євгенії Володимирівни.

1412 Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Комарницької Галини Михайлівни.

1413 Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Трибухівської сільської ради             с. Медведівці,  гр. Процик Марії Володимирівні.

1414 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами населеного пункту с. Цвітова,  що надається в оренду ТОВ "Юкрейн  Тауер Компані".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь