48 сесія VIII скликання

Дата: 02.09.2024 15:38
Кількість переглядів: 33

Фото без опису​​​​​​

  1. Про затвердження змін до Комплексної програми «Турбота» на 2024 - 2026 роки.
  2. Про внесення змін до Програми  матеріально-технічного забезпечення військових формувань та військовослужбовців призваних на військову службу під час мобілізації до лав Збройних Сил України та інших військових формувань для захисту України від збройної агресії російської федерації на 2024 рік, затвердженої рішенням Трибухівської сільської ради № 1282 від 01.02.2024 року.
  3. Про затвердження змін до Програми сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Трибухівської об’єднаної територіальної громади Тернопільської області на 2023 – 2025 роки, затвердженої рішенням Трибухівської сільської ради № 1008 від 07.04.2023 року.
  4. Про  затвердження  Програми фінансової підтримки військової частини Збройних Сил України на 2024 рік.
  5. Про внесення змін до рішення Про затвердження структури та погодження штатного розпису  КНП «Трибухівський центр первинної  медико-санітарної допомоги» Трибухівської сільської ради на 2024 рік, затвердженого рішенням Трибухівської сільської ради №1254 від 19.12.2023 року.
  6. Про надання одноразової  матеріальної допомоги ******
  7. Про надання одноразової  матеріальної допомоги  Великій Марії Іванівні.
  8. Про надання одноразової  матеріальної допомоги Кухар Оксані Зіновіївні.
  9. Про надання одноразової  матеріальної допомоги  Грищук Еліні Вікторівні.
  10. Про надання одноразової  матеріальної допомоги  Пивоваровій Надії Петрівні.
  11. Про надання одноразової  матеріальної допомоги Лінкевич Ользі Михайлівні.
  12. Про надання одноразової  матеріальної допомоги  Коваленко Олені Миколаївні.
  13. Про надання одноразової  матеріальної допомоги Ясинській Світлані Леонідівні.
  14. Про надання одноразової  матеріальної допомоги Семанишин Олександрі Андріївні.
  15. Про надання одноразової  матеріальної допомоги ******.
  16. Про надання одноразової  матеріальної допомоги Маєву Іллі  Михайловичу.
  17. Про надання одноразової  матеріальної допомоги Перехресній Юлії Григорівні.
  18. Про надання одноразової  матеріальної допомоги Букало Романі Романівні.
  19. Про надання одноразової  матеріальної допомоги Вінярському Івану Павловичу.
  20. Про надання одноразової  матеріальної допомоги Вельгану Павлу Васильовичу.
  21. Про надання одноразової  матеріальної допомоги ******.
  22. Про внесення змін до сільського бюджету на 2024 рік.
  23. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Рожанської Наталії Ігорівни.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Штоника Михайла Ярославовича.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Штоник Ольги Михайлівни.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Михалків Віри Дмитрівни.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Татарчук Оксани Андріївни.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Заболотної Валентини Іванівни.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Мручковського Івана Романовича.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Майхер Тетяни Петрівни.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Драгоморецької Надії Василівни.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Макар Стефанії Григорівни.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Страмик Юлії Ігорівни.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Штоник Ганни Гаврилівни.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Яцків Михайла Івановича.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Бориса Романа Степановича.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Микуляк Світлани Степанівни.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Галунки Стефанії Михайлівни.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Бойко Софії Михайлівни.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Ярославської Степанії Василівни.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Василик Марії Павлівни.
  43. Про включення громадян у списки черговості.
  44. Про затвердження акту обстеження меж земельної ділянки  землекористувача Пошелюжного Івана Івановича.
  45. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо об’єднання  земельних ділянок за межами населеного пункту с. Трибухівці.
  46. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в с. Новоставці, вул. Центральна.
  47. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в с. Трибухівці.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь