Проєкт створення у Трибухівській громаді ветеранського центру став переможцем конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» 2024

Дата: 19.07.2024 14:44
Кількість переглядів: 262

    Спільний проект Громадської організації «Година для України» та  Трибухівської сільської ради щодо створення ветеранського центру «Печера велетнів» став одним із 150 переможців, яким буде надано співфінансування від Фонду "МХП-Громаді". Всього на Конкурс соціальних ініціатив «Час діяти , Україно!» 2024 було подано 912 заявок.

Фото без опису

     Проте наша перемога - це лише перший маленький крок. Попереду -  велика робота щодо створення та  забезпечення діяльності ветеранського центру. Наша місія сьогодні - захищати права, розширювати можливості та допомагати тим, хто захищає Україну від ворога. Люди, які беруть участь в обороні України, мають відчувати повагу та повноцінну підтримку суспільства після свого повернення з війни. Саме тому створення Ветеранського Центру  - це команда фахівців, яка буде займатися підтримкою  ветеранів і ветеранок, учасників та учасниць бойових дій в Україні, їхніх рідних, родин полеглих та безвісти зниклих.

    Сьогодні завдяки співфінансуванню   Фонду "МХП-Громаді"  розпочався ремонт приміщення в Будинку Культури с. Пилява. Тривають роботи з демонтажу старих дверей, вікон та стелі.

Фото без описуФото без опису

     А команда фахівців та спеціалістів продовжує вивчати досвід інших волонтерських просторів, аналізує ситуацію, збирає статистичні дані та узагальнює інформацію, щоб розробити та впроваджувати ефективну ветеранську політику у Трибухівській територіальній громаді.

 

#ЧасДіятиУкраїно!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь