Трибухівську сільську раду з моніторинговою місією відвідала команда проєкту технічної підтримки Надзвичайної кредитної програми для відновлення України (ПРООН)

Дата: 05.07.2024 10:02
Кількість переглядів: 448

Фото без опису

Під час робочої зустрічі за участі представників Трибухівської сільської ради та експертів ПРООН обговорили  технічні питання реалізації проєкту «Реконструкція адмінбудинку Трибухівської сільської ради по вул. Горішня, 46 с. Трибухівці, Чортківського району, Тернопільської області. Коригування».

Нагадаємо, Трибухівська громада отримала можливість за кошти Європейського інвестиційного банку  здійснити реконструкцію адмінбудинку Трибухівської сільської ради на суму 22 294 587,60, пройшовши конкурсний відбір проєктів «Надзвичайної кредитної програми з відновлення України».

Реалізація даного проєкту дасть змогу покращити якість та швидкість обслуговування громадян, підвищити рівень доступності до адміністративних і соціальних послуг місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб. 

Надзвичайна кредитна програма для відновлення України (НКПВУ) - багатосекторний кредит від Європейського інвестиційного банку, спрямований на підтримку України з метою створення гідних умов життя для внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення, посилення стійкості та соціальної згуртованості громад.

Дані кошти не можуть бути використані для закупівлі технічних засобів Збройним Силам України, оскільки вищезазначеною кредитною програмою вони передбачені виключно для відновлення обєктів соціальної сфери.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь