Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

У Трибухівцях побувала унікальна «мандрівна» виставка

Дата: 24.05.2024 18:55
Кількість переглядів: 351

Фото без описуВпродовж декількох днів у Трибухівському будинку культури експонувалась виставка «Тепле Поділля – скарб України».

 

Це  проект туристичного кластеру Тепле Поділля, який пропонує збірний формат цифрового та фізичного представлення багатства природної і культурної спадщини цього унікального регіону.

Аби ближче познайомитись із історією, природою, архітектурними та етнічними особливстями нашого регіону, виставку відвідали школярі Трибухівської громади та працівники сільської ради.

Загалом вона складається з 32 стендів, які розповідають про окремі об’єкти або групи об’єктів, а також теми, які творять унікальність і особливість 15 громад, які утворили туристичний кластер «Тепле Поділля». Тут можна побачити багато цікавинок про наш регіон від Чорткова до Коропця,  від Бучацької ратуші до скельного монастиря св. Онуфрія у Рукомиші. Від історії про туризм, геологію та природу регіону, до смаків та етнічності Теплого Поділля.

Кожен стенд містить QR-код на один із цифрових ресурсів проєкту: VR тури, сайт www.dnister.org або сторінку Facebook -  https://www.facebook.com/TeplePodillia

Створювали «Тепле Поділля – скарб України» за участі організацій та експертів: «Молодь – майбутнє України», Спілка Української Молоді в Україні, Greenways Ukraine, студії Prostir 360. Партнери проекту: Чортківська міська рада, Департамент культури та туризму Тернопільської ОВА, національний заповідник «Замки Тернопілля», національний природний парк «Дністровський каньйон», Центр Митрополита Андрея Шептицького.

«Тепле Поділля – скарб України» - чудова нагода досліджувати нові місця та любити своє рідне.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь