Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 15.03.2024 18:32
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

      Згідно розпорядження сільського голови № 46-од «Про скликання сорок першої сесії Трибухівської сільської ради восьмого скликання» від 08.03.2024 року,  у четвер, 21 березня 2024 року о 16:00 год., в залі засідань відбудеться сорок перша сесія Трибухівської сільської ради восьмого скликання з дотриманням заходів безпеки у разі оголошення повітряної тривоги та з порядком денним:

    1. Про внесення змін Комплексної програми «Турбота» на 2024 - 2026 роки.
    2. Про затвердження Програми фінансової підтримки військової   частини Збройних Сил України на 2024 рік.
    1. Про затвердження змін в розділ «Напрями діяльності та заходи» Комплексної програми з реалізації сімейної, гендерної політики, підтримки внутрішньо переміщених осіб, попередження домашнього насильства   та протидії торгівлі людьми на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням  двадцять восьмої сесії VIII скликання   Трибухівської сільської ради  від 16.01.2023 року  № 911.
    2. Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти на 2024 рік.
    3. Про внесення змін до сільського бюджету  на 2024 рік.
    4. Про розгляд заяви Іванишина Володимира Петровича.
    5. Про розгляд заяви Захарчука Андрія Романовича.
    6. Про розгляд заяви Павлишина Михайла Степановича.
    7. Про розгляд заяви Нагайовського Володимира Івановича.
    8. Про розгляд заяви Гоголя Івана Володимировича.
    9. Про розгляд заяви Слободяна Андрія Михайловича.
    10. Про розгляд заяви Каліки Євгена Григоровича.
    11. Про розгляд заяви Кузь Орести Василівни.
    12. Про розгляд заяви Лисиманки Надії Михайлівни.
    13. Про розгляд заяви Павлів Оксани Михайлівни.
    14. Про розгляд заяви Кловак Марії Павлівни.
    15. Про розгляд заяви Слободян Юлії Іванівни.
    16. Про розгляд заяви Федорів Оксани Василівни.
    17. Про розгляд заяви Хамуляк Галини Іванівни.
    18. Про розгляд заяви Подольської Ольги Миколаївни.
    19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності в с. Пилява.
    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності в с. Мартинівка.
    1. Про передачу земельних ділянок у постійне користування Відділу освіти, культури молоді та спорту Трибухівської сільської ради.
    2. Про приведення у відповідність рішення сесії Трибухівської сільської ради №1247 від 04.12.2023 р.
    3. Про включення громадян у списки черговості.
    4. Про надання дозволу на поділ земельних ділянок комунальної власності.
    5. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу с. Трибухівці.
    6. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу по вул. Язловецька, с. Трибухівці.
    7. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Велещук Любові Михайлівни.
    8. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Било Олега Володимировича.
    9. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Винярського Михайла Дмитровича.
    10. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Джули Марії Степанівни.
    11. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Рекіс Лесі Семенівни.
    12. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Нагайовському Миколи Станіславовича.
    13. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Ярощак Олександри Ярославівни.
    14. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Маслянка Марії Андріївни.
    15. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Зарубайко Катерини Антонівни.
    16. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Чвиль Марії Іванівни.
    17. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Мельник Стефанії Петрівни.
    18. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Микуляка Михайла Павловича.
    19. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Бабій Марії Романівни.
    20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Трибухівської сільської ради с. Трибухівці на умовах надання в оренду, гр. Прокіпчук Лілії Олесівні.
    21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Трибухівської сільської ради с. Пилява на умовах надання в оренду, гр. Прокіпчук Лілії Олесівні.
    22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Трибухівської сільської ради с. Трибухівці на умовах надання в оренду, гр. Міщанчуку Віталію Івановичу.
    23. Про передачу в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Сороці Михайлу Йосифовичу.
    24. Про розгляд клопотання ПП «Геоцентр».
    25. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Мельник Галини Степанівни.
    26. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Водовіз Марії Дмитрівни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь