Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Простір дружній до дитини

Дата: 05.02.2024 11:47
Кількість переглядів: 119

 Знаковою подією для учнів та вчителів Медведівської ЗОШ I-II ст. стало відкриття Простору дружнього до дитини.

      Ця подія стала можливою за співпраці з Західноукраїнським консорціумом захисту дітей, до складу якого входить «Теrre des homes- надання допомоги по всьому світу-Фонд», Благодійний фонд «Посмішка ЮА», Благодійний фонд «Жовто-блакитні крила»  та ГО «Файне єднає», за підтримки Гуманітарного фонду України " в рамках реалізації проєкту "Сміливість в долонях - Посилення захисту внутрішньо переміщених дітей".

     Свій вклад  у ремонт кімнати  Простору дружнього для дитини внесли голова громади Олег Ковдрин, член бюджетної комісії Марія Качур, начальниця відділу освіти, молоді та спорту  Ірина Пошелюжна, керівник КП «Вільховець» Валерій Бебих та працівники установи, громадська організація "Година для України" в особі голови Алли Дігтярьової,  дирекція  та вчительський колектив Медведівської ЗОШ I-II ст.

     Створення простору дасть змогу розвиватися учням, гратися, спілкуватися між собою, комунікувати набуваючи життєвих навичок, також певною мірою дозволить дітям забути про жахи війни.

      Голова ГО «Файне єднає» Яна Шкуратова зазначила, що війна не має скасувати дитинство, поставити на паузу розвиток,  відтермінувати навчання та виховання. Ми відчиняємо двері у загадковий світ, до чарівного дитячого простору, де діти можуть мріяти, грати та рости разом. Багато зусиль, креативності і праці вкладено в те, щоб учні могли зануритися в світ ігор, творчості, веселощів та насолоджуватися кожною миттю свого дитинства.

   Трибухівський сільський голова Олег Ковдрин висловив сподівання, що Простір дружній до дитини не буде пустувати , а стане справжнім осередком активності, веселощів, розвитку, підтримки. Це буде зручне місце, де діти, підлітки та молодь зможуть з користю і задоволенням проводити час, місце яке дарує дітям особливе відчуття єдності, дає точку опори і можливість проявити себе, вселяє надію і породжує впевненість у майбутньому!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь