Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З Новим 2024 Роком!

Дата: 31.12.2023 14:30
Кількість переглядів: 335

Фото без опису

Шановні жителі

Трибухівської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з прийдешнім Новим роком!

Відходить у минуле 2023 рік, черговий важкий рік для нашої держави, адже ворог не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Ми з вами прожили дуже складний другий рік повномасштабної війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу.

І  сьогодні, підводячи підсумки прожитого 2023 року, хочу висловити слова подяки воїнам Збройних Сил України, які ціною власного життя боронять цілісність та незалежність нашої країни та зустрічатимуть 2024 рік зі зброєю в руках, захищаючи кожного з нас далеко від рідного дому, аби в наших домівках був вогник надії та мир. Я безмежно вдячний волонтерам та кожному жителю Трибухівської територіальної громади за стійкість, згуртованість, за те, що зі щирою душею постійно допомагають та тримають тил своєю працею. Дякую усім, хто творив історію нашої громади протягом року, хто забезпечував її життєдіяльність та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій. Сподіваюсь, що наступний рік буде більш успішним і тішитиме нас новими здобутками і звершеннями.

Останні роки змінили нас, змінили наші цінності, наш світогляд. Ми тепер знаємо, що значить бути щасливими. Щастя – не в достатку, а в праві жити вільно на своїй землі, будувати своє майбутнє за своїми планами і бути впевненим у дні завтрашньому.

Молімо Всевишнього, щоб в прийдешньому році здійснилося найзаповітніше – повернувся мир у наш рідний Український дім, а з ним – і здоров’я, добробут, благополуччя та злагода.

Просімо у Бога захисту і благодаті для наших воїнів, щоб всі вони повернулися здоровими і неушкодженими, а на полі битви їх оберігав Ангел-охоронець. Добра, світла й тепла – кожній домівці! Радісних усмішок – нашим дітям! Щастя – кожній родині!

З прийдешнім Новим 2024 Роком!

Хай буде мир у нашій рідній Україні!

Христос народився! Славімо Його!

З повагою та найщирішими побажаннями,  Олег КОВДРИН, Трибухівський сільський голова.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь