Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

У співпраці з соціальними партнерами - досягаємо успіху

Дата: 22.12.2023 15:30
Кількість переглядів: 75

З нагоди 33-ої річниці утворення державної служби зайнятості 21 грудня 2023 року в Бучацькому управлінні Чортківської філії Тернопільського ОЦЗ  відбулося урочисте засідання круглого столу на тему «У співпраці з соціальними партнерами - досягаємо успіху».

У заході взяли участь директори  та фахівці центрів надання соціальних послуг та відділів соціального захисту Бучацької, Трибухівської та Золотопотіцької ОТГ, представники громадських організацій - молодіжної пластової станиці та спілки воїнів-учасників бойових дій.

Начальниця управління Олександра Откидач  коротко охарактеризувала досягнення   підрозділу  завдяки тісній та плідній співпраці з соціальними партнерами. Разом з фахівцями управління розповіла про основні напрямки діяльності служби та про активні програми сприяння зайнятості. А це гранти на створення або розвиток власної справи, надання ваучерів на навчання, безкоштовне профнавчання в закладах освіти служби зайнятості. Актуальними сьогодні є і суспільно корисні роботи,  і компенсації роботодавцям за працевлаштування безробітних.

Велика увага в умовах воєнного стану приділяється  соціальному захисту та адаптації учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб, осіб з інвалідністю тощо.  В ході роботи круглого столу обговорено проблеми, з якими стикаються люди з числа зазначених категорій та шляхи їх вирішення.

З нагоди свята не залишилися непоміченим і гості.  За активну співпрацю із службою зайнятості в організації суспільно корисних робіт оголошено подяку молодіжній пластовій станиці Бучач, відзначено центри надання соціальних послуг громад Бучаччини. Упродовж багатьох років вони залишалися надійними партнерами служби зайнятості  в питаннях соціального захисту людей.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь