Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбулося засідання Координаційної ради з питань ґендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми

Дата: 13.12.2023 13:51
Кількість переглядів: 79

         12.12.2023р. відбулося  засідання Координаційної ради з питань ґендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі  та протидії торгівлі людьми Трибухівської територіальної громади.

        Спілкувалися про те, що вдалося зробити спільними зусиллями, підводили підсумки проведених заходів в рамках Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства».

      Також  обговорювали розбудову місцевої системи  запобігання та протидії домашнього насильства, напрямки удосконалення системи у 2024 році,  затвердження місцевого Порядку взаємодії суб`єктів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству Для розробки нормативних документів створено  робочу групу при Координаційній раді.

       Усі члени координаційної ради погодились з тим, що забезпечення міжвідомчої співпраці щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на регіональному рівні, зокрема, забезпечення узгодженості, підвищення ефективності, координація проведення заходів, грають ключову роль у питаннях зменшення кількості родин, де вчиняється домашнє насильство та зменшення кількості осіб, котрі постраждали від домашнього насильства.

    Підсумовуючи є підстави вважати, що співпраця та взаємодія між органами та службами до повноважень та компетенції яких належить захист, підтримка та допомога особам, котрі постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, а також насильства відносно дітей, налагоджена та дає позитивні результати.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь