Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 10:14
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт територіальної громади.

Ці два роки були непростими, адже війна завадила реалізації багатьох планів та внесла свої корективи у роботу виконавчого комітету і депутатського корпусу, з’явилися нові обов’язки, завдання та виклики, які потрібно було вирішувати. Дякую всім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну працю і велику відповідальність у час, коли спільно потрібно приймати важливі рішення, які сприяють підтримці наших воїнів, односельців та життєдіяльності громади.

Злагоджена робота усіх гілок місцевої влади є запорукою оперативного вирішення повсякденних питань життя громади та її розвитку. На жаль, повномасштабна війна змінила багато наших сподівань на розбудову громади. Але й у воєнний час наша громада змінюється і вірю, що настануть часи, коли ми зможемо працювати на повну потужність, щоб наш край став ще кращим та комфортнішим для життя.

Висловлюю вдячність депутатам селищної ради, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного з нас бути почутим. Найважливіше сьогодні кожному з нас пам’ятати, що тільки разом ми переможемо ворога! Тільки працюючи, кожен із нас може наблизити день нашої Перемоги!

Хочу побажати всім Вам доброго здоров’я, незламної волі, твердості духу, надійного родинного тилу та тепла рідної домівки, душевного спокою та успіху. Бажаю усім, хто працює на благо громади, миру, міцного здоров'я, нових здобутків у роботі та здійснення усіх життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть усім нам натхнення й наполегливості у спільній справі - подальшого розвитку Трибухівської  територіальної громади.

ПАМ'ЯТАЙМО, РАЗОМ МИ СИЛА! І ТІЛЬКИ РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

З повагою - Трибухівський сільський голова Олег КОВДРИН 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь