20 листопада -Всесвітній день дитини

Дата: 20.11.2023 12:25
Кількість переглядів: 271

20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. Дата обрана не просто так. Саме у цей день у 1959 році Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а у 1989 році – Конвенцію про права дитини. Метою проведення цього дня є захист прав дітей та розвитку середовища, дружнього стосовно дітей у всьому світі, а також святкування глобальної єдності та взаєморозуміння між дітьми, підтримки ініціатив, спрямованих на забезпечення добробуту дітей у всьому світі.

Всесвітній день дитини - одне з найчистіших і найсвітліших свят, у яке хочеться побажати, щоб усі діти у світі були здорові, ситі та перебували у безпеці! Нехай щасливими будуть ясні дитячі очі, нехай вони завжди світяться радістю, цікавістю і щирим подивом. Нехай дитяча енергія і бажання все встигнути заряджає всіх на світі. Нехай кожен малюк на землі відчуває захист, підтримку  та батьківську любов.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь