Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Привітання з Днем захисника України

Дата: 11.10.2017 17:34
Кількість переглядів: 1376

Фото без опису

ДОРОГА ГРОМАДО! Щиро вітаю Вас із Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці – світлим і радісним днем!

Невипадково в цей день свято набуло особливо важливого змісту, адже упродовж багатьох століть волелюбні козаки та відважні вояки Української Повстанської Армії боролися за волю і свободу та зі зброєю в руках боронили рідну землю і віру, вважаючи Божу Матір своєю Небесною Покровителькою та Заступницею. Героїчна боротьба УПА є величним прикладом жертовного служіння українському народу. Цвіт української нації, її вірні сини і доньки у найдраматичніший момент нашої історії постали на смертельний поєдинок з лютим і нещадним ворогом.

І в сьогоднішній нелегкий для нашої держави час, сповідуючи жертовну відданість ідеям відновлення державності, національної гідності та свободи, як вояки ОУН-УПА, Герої Крут, Січові Стрільці, повстанці УНР і ЗУНР, Герої Небесної Сотні, сьогодні демонструють сучасні воїни АТО, виборюючи нашу свободу і незалежність на Східних рубежах України.

День захисника України – це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів.

Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.
Сьогодні все свідоме українство, всі ті хто вважає себе не тільки народом, а в першу чергу величною українською нацією, віддає данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких. Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!

Нехай овіяне славою свято додасть нам наснаги та оптимізму. Підносимо щиру молитву нашій Небесній Заступниці – Пресвятій Богородиці, щоб покрила своїм Святим Омофором Український народ та наше військо, повсякчас підтримувала нас, оберігала мужніх українських воїнів й їхні життя і щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

З повагою Трибухівський сільський голова                   О.І.Ковдрин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь