Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва, річницею створення УПА та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 30.09.2023 12:24
Кількість переглядів: 480

 

Фото без опису   Цього року ми вперше відзначаємо День захисників і захисниць не 14, а 1 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці. Дату перенесено у звʼязку з переходом на Новоюліанський стиль календаря.

Окрім  свята Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважається покровителькою українського війська та захисницею від ворогів, цього дня відзначаємо і День Українського козацтва та 81-ту річницю створення Української повстанської армії. І всі вони припадають на один день невипадково. Бо століттями українці прагнули до незалежного щасливого життя, але в різні часи змушені були зі зброєю в руках виборювати своє право на мир.

Це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному із ворогів. Тих, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Тих, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну. Тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.

Служіння Батьківщині - це більше, ніж професія. Це - величезна любов, сила волі й патріотизм. Сьогодні, багато патріотів із Трибухівської територіальної громади також захищають нашу державу в складі різних бойових підрозділів Збройних Сил України та інших військових формувань. А ми живемо на рідній землі саме завдяки нашим мужнім захисникам!

Тож, маємо ще одну можливість подякувати за захист Силам оборони України. Ми повинні забезпечувати нашій армії міцний тил – кожен у свій спосіб, але з максимальною самовіддачею, так щоб це посилювало наших оборонців і наближало перемогу.

Дякуємо Вам за сумлінне виконання службових обов’язків, за можливість жити і працювати під мирним небом, за те, що кожного дня, ризикуючи власним життям, оберігаєте нас! Низький Вам уклін.

Зараз багатомільйонний народ України живе та має надію на майбутнє завдяки вашій мужності та щоденній героїчній праці. Ви – наші янголи-охоронці. Нехай сили ніколи не полишають Вас, нехай оминають ворожі кулі, а броня буде міцною! 

Віримо в ЗСУ! Молимося за здоров’я кожного захисника! Вічна світла пам’ять кожному Герою, який віддав життя за Україну… 

Зі святом! Слава Україні! Героям слава!

З повагою, Олег КОВДРИН, Трибухівський сільський голова.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь