Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Трибухівська ТГ отримає підтримку від Європейського інвестиційного банку

Дата: 04.09.2023 13:44
Кількість переглядів: 1662

Трибухівська ТГ пройшла конкурсний відбір проектів «Надзвичайної кредитної програми з відновлення України» (далі – НКПВУ), яка фінансується Європейським інвестиційним банком відповідно до Фінансової угоди (ратифікована ЗУ від 22 квітня 2015 р. № 346-VIII).

З понад 400 поданих проектних заявок відбір пройшли 44 проекти. Від Тернопільської області пройшли успішний відбір та отримали підтримку 3 проекти, серед яких проект «Реконструкція адмінбудинку Трибухівської сільської ради по вул. Горішня, 46 с. Трибухівці, Чортківського району, Тернопільської області. Коригування».

Мета даного проекту – покращити якість та швидкість обслуговування громадян, підвищити рівень доступності до адміністративних і соціальних послуг, впровадити сучасні європейські стандарти та принципи в роботі ОМС.

З метою реалізації проекту, представники Трибухівської сільської ради взяли участь у семінарах-тренінгах, організованих та проведених командою Програми розвитку ООН спільно з Міністерством відновлення розвитку громад, територій та інфраструктури за сприяння Європейського інвестиційного банку.

На заходах  представники Трибухівської сільської ради ознайомилися з технічними та фінансовими аспектами впровадження проектів, особливостями проведення публічних закупівель і забезпеченням прозорості та підзвітності, пом’якшенням ризиків корупції, шахрайства і відмивання коштів.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь