Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2023 16:29
Кількість переглядів: 316

Фото без описуШановні освітяни! Дорогі школярі, студенти, батьки! Від усього серця вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом –

Днем Знань! 

У це свято перед дітьми знову гостинно відчиняються двері освітніх закладів. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це свято, яке завжди залишається в пам’яті кожної людини. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо Вам, дорогі наші вчителі,  ми завжди залишаємося вашими учнями!

Сьогодні, вже вкотре, ми розпочинаємо  цей навчальний рік в умовах воєнного стану. Тому, найбільше і найщиріше моє побажання всім нам – якнайскорішої Перемоги над ненависним агресором рф та повернення додому всіх наших Захисників, а учасникам освітнього процесу – берегти себе, своїх рідних, близьких і бути здоровими!

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки з московських боліт.

Дорогі учні, любіть свою школу, довіряйте своїм вчителям, бо саме вони виведуть Вас на широку дорогу науки та супроводжуватимуть Вас країною знань. Ви – опора і надія України. Спрямовуйте свій запал та енергію в русло здобуття якісної освіти, адже саме сьогодні закладається фундамент вашого майбутнього. Зичу Вам оптимізму, бадьорості та здійснення ваших крилатих мрій.

Бажаю, щоб цей день запам’ятався вам довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами й пробудженням спраги до знань. Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться! 

Від щирого серця бажаю всім мирного неба, щасливого життя в незалежній, єдиній, квітучій державі! Бажаю нашим учням успіхів у навчальному році, натхнення, впевненості,  чудових відміток та  постійного прагнення бути кращими, нехай новий навчальний рік принесе кожному  радість Перемоги, справжню дружбу та чудові результати!

Зі святом!

З повагою, Олег КОВДРИН,  Трибухівський сільський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь