Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ДЕНЬ ПРАПОРА У ТРИБУХІВСЬКІЙ ТГ

Дата: 23.08.2023 20:41
Кількість переглядів: 1392

Дорогі жителі Трибухівської

територіальної громади!

Від щирого серця вітаю з Днем Державного Прапора та 32-ю річницею Незалежності України.

 Саме  ці  дати  нагадують нам про історичний шлях, який пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення   високорозвиненої, незалежної, могутньої  та процвітаючої держави.

Сьогодні процес державотворення триває.  

Воєнні дії  ведуться вже більше 9-ти років на  Сході України а з 24 лютого 2022 року по всій території Україні… і нажаль ми змушені  відзначати ці свята під  звуки сирен  в час повномасштабного вторгнення російської федерації на мирні українські землі.

За весь період війни ми ще більше усвідомили цінність нашої свободи. Вкотре зрозуміли, що незалежність для нас-українців – понад усе!

Це свято стало можливим завдяки багатьом поколінням українців, які упродовж століть виборювали право жити та бути господарями на рідній землі.  

Сьогодні наша боротьба триває – на передовій та в тилу. Маємо кожен на своєму місці робити все можливе і неможливе для того аби наші діти жили у вільній країні під мирним небом.

У ці дні насамперед вітаю зі святом та висловлюю щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які щодня виступають стіною, що захищає кожного з нас, наші кордони, наш мир, нашу незалежність, дивлячись ворогові у вічі. Ви бережете наш спокійний сон і мирне небо над головою. Саме завдяки Вам захисникам і захисницям Україна стоїть міцно, бореться й живе. 

Пам’ятаймо, в той час коли українські воїни зі зброєю в руках, захищають нашу державу,  зброєю в тилу - є молитва до Господа Бога. Молитва за всіх захисників, які жертвують своїм життям та здоров’ям заради всіх нас, молитва за всіх військових та цивільних, які безвісті пропали або захоплені ворогом в полон, адже для рідних і для кожного з нас це нелегке випробування.

Щиро дякую волонтерам та всім небайдужим жителям нашої громади  за підтримку наших воїнів коштами через сільську раду або переказами на рахунки, завдяки яким є можливість закупляти дрони, автомобілі, форму, взуття та інші засоби, необхідні  для ліквідації ворога на нашій території.

Тому ми, з великою вірою  молимо Бога,  щоб  кожна мати дочекалася сина-захисника до рідної домівки, щоб кожна дружина дочекалася свого чоловіка, а кожна дитина обіймала батька, який повернеться живим із перемогою.

На жаль, нині Україна продовжує відстоювати свою свободу і незалежність, проливаючи кров найкращих синів і дочок у жорстокій війні з окупантом. Серед воїнів, що захищають батьківщину під синьо-жовтим стягом, є і наші земляки.

Тому, сьогодні 23 серпня біля пам’ятника «Борцям за волю України» у Трибухівській територіальній громаді освячено Алею Слави Героїв України  з метою вшанування пам’яті уродженців та жителів Трибухівської громади, які своїм прикладом показали, як потрібно відстоювати незалежність, любити Україну та свій народ.

Шануємо наших полеглих захисників, наших друзів, наших братів, наших чоловіків, наших дітей… Вклоняємося перед їхнім великим подвигом та урочисто присягаємо берегти в серці іскру памʼяті про кожного із них.     

Сьогодні, пам’ятаючи, що нам дала українська земля, вшановуючи героїв, які віддали за неї свої життя, дякуючи усім захисникам, які щохвилини боронять нашу країну ми повинні рухатись вперед – до створення могутньої незалежної демократичної держави. І у цьому нас підтримують всі цивілізовані країни світу.

Нам судилося бути учасниками творення новітньої української держави, втілювати мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями, перед мешканцями громади. Саме від кожного з нас залежить, якою буде наша держава, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Тож давайте добрими справами будемо разом працювати над розвитком і процвітанням рідного краю, гуртуватися для підтримки захисників України та допомагати вимушено переселеним громадянам, які цього потребують. 

Тільки тримаючись разом підтримуючи один одного - ми незламні!

Я переконаний ми переможемо, і нехай у цьому допоможе нам Бог!

Від імені Трибухівської сільської ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету,  вітаю із головними державними святами.

Від щирого серця бажаю всім нам віри у власні сили, єдності та незламності, міцного здоров’я та довголіття, мирного неба над головою, добробуту кожному дому, процвіання нашій громаді та всій Україні.

Слава Україні!

Героям слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь