Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

27 липня – День медичного працівника

Дата: 27.07.2023 10:23
Кількість переглядів: 263

Згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського цьогоріч медики відзначають своє професійне свято 27 липня. Серед них – і працівники КНП «Трибухівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Трибухівської сільської ради. Медичний заклад включає в себе дві амбулаторії (в селах Трибухівці та Пилява) й чотири фельдшерські пункти (в селах Медведівці, Пишківці, Цвітова та Новоставці). Прийом пацієнтів здійснюють лікар-педіатр та п’ятеро лікарів загальної практики сімейної медицини, які обслуговують понад 6500 жителів громади та понад 300 внутрішньо переміщених осіб.

У Трибухівському центрі ПМСД, який очолює Ігор Мотало, доступний спектр медичних послуг, серед яких: консультації та лікування дорослих та дітей, загальні аналізи крові та сечі, вимірювання рівня глюкози та холестерину в крові для скринінгу ризику захворювань, а також проведення фізіотерапевтичних процедур, зокрема ультразвукової високочастотної терапії (УВЧ) та електрофорезу. Окрім цього, діє денний стаціонар на 7 ліжок.

Громада дбає про належне матеріально-технічне забезпечення центру. Приміщення амбулаторій та фельдшерських пунктів відповідають сучасним стандартам, забезпечують комфортний прийом пацієнтів та роботу медичного персоналу. При необхідності здійснюються ремонтні роботи та модернізація приміщень, зокрема торік проведено капітальний ремонт фельдшерського пункту у с. Новоставці, зараз триває капітальний ремонт ФП у с. Медведівці.

Щиро вітаю медиків нашої громади з професійним святом! Бажаю не тільки дбати про здоров’я оточуючих, а й берегти своє. Дякую за невтомну та самовіддану працю, за врятовані життя, за ваш внесок у нашу спільну Перемогу!

Олег КОВДРИН, Трибухівський сільський голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь