Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 18.07.2023 11:31
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

 

        Згідно розпорядження сільського голови № 113-од «Про скликання тридцять четвертої сесії Трибухівської сільської ради восьмого скликання» від 07.07.2023 року,  у пятницю, 21 липня 2023 року о 16:00 год., в залі засідань відбудеться тридцять четверта сесія Трибухівської сільської ради восьмого скликання з дотриманням заходів безпеки у разі оголошення повітряної тривоги та з порядком денним:

 

    1. Про виконання бюджету сільської ради за перше півріччя 2023 року.
    2. Про затвердження Розпорядження сільського голови № 100 від 01.06.2023 року «Про затвердження проектно-кошторисної документації».
    3. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт вул. Кривуля в с. Пилява  Чортківського району Тернопільської області».
    4. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт вул. Центральна в с. Новоставці Чортківського району Тернопільської області».
    5. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт вул. Центральна в с. Новоставці та вул. Нагірянка  в с. Медведівці Чортківського району Тернопільської області».
    6. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт вул. Балюка в с. Трибухівці Чортківського району Тернопільської області».
    7. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт покрівлі будинку культури по вулиці Центральна в с. Пилява Чортківського району, Тернопільської області. Коригування.»
    8. Про затвердження структури та погодження штатного розпису  КНП «Трибухівський центр первинної  медико-санітарної допомоги» Трибухівської сільської ради на 2023 рік.
    9. Про затвердження Положення про громадський бюджет в Трибухівській територіальній громаді.
    10. Про створення юридичної особи служби у справах дітей Трибухівської  сільської ради та затвердження Положення про службу у справах  дітей Трибухівської сільської ради.
    11. Про затвердження Програми мобілізації зусиль Трибухівської сільської ради, Бучацької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області із забезпечення надходжень до місцевого бюджету на 2023 – 2024 роки.
    12. Про перейменування загальноосвітніх шкіл Трибухівської сільської ради та затвердження їх статутів в новій редакції.
    13. Про затвердження Програми розвитку малого та середнього підприємництва Трибухівської територіальної громади на 2023-2027 роки.
    14. Про внесення змін до сільського бюджету на 2023 рік.
    15. Про розгляд заяви Гоголя Василя Михайловича.
    16. Про розгляд заяви Триньки Ганни Василівни.
    17. Про розгляд заяви Коліщинської Ірини Степанівни.
    18. Про розгляд заяви Велещук Степанії Павлівни.
    19. Про розгляд заяви Качмар Ольги Володимирівни.
    20. Про розгляд заяви Захарчука Андрія Романовича.
    21. Про  внесення змін до складу архітектурно-містобудівної ради при відділі земельних ресурсів, архітектури та містобудування Трибухівської сільської ради.
    22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з наступною передачею в оренду ТОВ «УКРТАУЕР».
    23. Про передачу в оренду земельної ділянки ТзОВ «Бучацький мальтозний завод».
    24. Про затвердження проекту із землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  з наступною передачею в оренду гр. Прокіпчук О.М..
    25. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Будної Г. Ф.
    26. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Каковчик Я.С..
    27. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Колісника І.Я.
    28. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Падлевської Н.Г.
    29. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Василишин О.Є.
    30. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Гадз П.М.
    31. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Гриньків, Б.В.
    32. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Петрівському М.В.
    33. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Цвігун Я.В.
    34. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі на (місцевості) гр. Галяс Л.М.
    35. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Хахули С.Й.
    36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сороки М.Й.
    37. Про включення громадян у списки черговості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь