Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Трибухівська територіальна громада долучається до Проєкту «Реагування жіночих організацій на безпекові виклики та адвокація локалізації НПД 1325»

Дата: 11.07.2023 17:16
Кількість переглядів: 80

Трибухівська територіальна громада долучається до Проєкту «Реагування жіночих організацій на безпекові виклики та адвокація локалізації НПД 1325» що у рамках проєкту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», що впроваджується організацією Pact Ukraine: building the world of equal opportunities за підтримки Уряду Канади.

     Мета проекту:

Адвокація механізмів запобігання повсякденним викликам та відповідей на них жінок-лідерок-правозахисниць які представляють жіночі ГО, працюють за будь-яких умов та у будь-яких безпекових ситуаціях, та шукають гендерночутливий довгостроковий спосіб забезпечення безпечного внутрішнього та зовнішнього простору для своєї ГО та членкинь ГО, за умов війни та у післявоєнний період.

Географічне покриття: 4 територіальні громади Укрїни - Тернопільська область (Трибухівська об'єднана територіальна громада), Рівненська  область (Острожська ТГ), Вінницька область (Жмеринська ТГ), Львівська область (Золочівська ТГ).

В рамках коаліційного Проєкту «Реагування жіночих організацій на безпекові виклики та адвокація локалізації НПД 1325» в Трибухівській ТГ проведена ознайомча зустріч з локалізації політики Національного плану дій 1325 . Під час зустрічі учасники обговорили основні заходи Проєкту та ефективні інструменти їх реалізації. Результатом зустрічі стало створення робочої групи на підтримку діючого Плану та інструментів інтеграції гендерної рівності та інклюзії в проблематику наявних та нерозв’язаних безпекових викликів.

Embassy of Canada to Ukraine

#Безпека жіночих ГО #Локалізація НПД 1325

#жінки #жіночіорганізації #пакт #pact

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь