Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ФГ «Гадз» та служба зайнятості Тернопільщини – ділові партнери на ринку праці

Дата: 29.06.2023 16:25
Кількість переглядів: 105

В селі Трибухівці, що на Бучаччині, відбулася ділова зустріч директора Тернопільського обласного центру зайнятості Василя Олещука, начальника Бучацького управління Чортківської філії Тернопільського ОЦЗ Олександри Откидач із заступником голови ФГ «Гадз» Олегом Грицаком та екскурсія-ознайомлення виробничими потужностями господарства.

Мова йшла про шляхи співпраці щодо добору персоналу, організацію професійної підготовки наявних та потенційних працівників підприємства, у т.ч. через видачу безоплатного ваучера на навчання, перспективи розвитку господарства, а відтак і працевлаштування безробітних осіб на новостворені робочі місця.

Олег Грицак розповів, що ФГ «Гадз», яке очолює Петро Іванович Гадз, має фруктовий сад на 670 гектарів з дотриманням сучасних італійських технологій садівництва; на 50 га закладено розсадник плодових дерев; є фруктосховище, холодильно-сортувальний комплекс  із сортувальною лінією  ; холодильний комплекс з регульованим газовим середовищем  ємністю 20,0 тис. тон зберігання; фруктопереробний завод   з потужністю 6 тон в годину; а також лінії пюре асептичного розливу, соків прямого віджиму, сушильна лінія із застосуванням червоних випромінювачів і системи конвекції.

Господарство є однією з найбільших компаній в Україні, яка спеціалізується на вирощуванні фруктів (яблук, груш, слив) та постійно збільшує географію експорту, на сьогодні це понад 20 країн Європи, Близького сходу та Азії.

На підприємстві зараз мають роботу майже 600 працівників.

«ФГ «Гадз» співпрацює зі службою зайнятості від початку створення. Лише минулоріч та за 5 місяців 2023 року за сприянням служби зайнятості було укомплектовано 111 вакансій господарства, на 9 з них було працевлаштовано   внутрішньо переміщених осіб - повідомила Олександра Откидач. - На сьогодні залишаються актуальними вакансії тракториста та менеджера (управителя) із логістики»

«В майбутньому плануємо збільшити площі саду та виробничі потужності.На сьогоднішній день впроваджуємо вирощування розсади овочевих культур із подальшим вирощуванням у відкритому ґрунті, що дасть змогу створити нові робочі місця. А за допомогою у доборі персоналу  звернемося у службу зайнятості», - додав Олег Грицак.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь