Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Молодь на ринку праці Тернопільщини

Дата: 27.06.2023 12:47
Кількість переглядів: 57

Остання неділя червня – Всеукраїнський День молоді. Сьогоднішні учні, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці формуватимуть майбутнє нашої держави, усіх сфер економіки та життєдіяльності соціуму.

Служба зайнятості Тернопільщини активно сприяє молодим жителям області у тому, аби вони знайшли себе на ринку праці: свідомо та виважено обрали професію, здобули її, знайшли місця праці, реалізували свій фаховий потенціал.

Протягом січня-травня 2023 року 1,9 тис. осіб з числа молоді до 35 років (24,9 % від загальної кількості) шукали роботу через службу зайнятості області. З них, 104 випускники ВНЗ, 56 - професійно-технічних закладів освіти.

Цьогоріч вдалося працевлаштувати 540 молодих громадян. 57 безробітних віком до 35 років за спрямуванням служби зайнятості пройшли професійне навчання. 30 молодих краян було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру. Профорієнтаційні послуги було надано 1,3 тис. молодим безробітним.

На 1 червня 2023 року 464 безробітні з числа молоді продовжували пошук роботи через обласну службу зайнятості. Більшість з них за групами професій - працівники сфери торгівлі та послуг і професіонали; за професією: продавець, кухар, стрілець, вчитель, водій. 9 безробітних до 35 років зараз проходять профнавчання.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості; за телефоном "гарячої лінії" Тернопільського обласного центру зайнятості 0635765756; в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь