На Тернопільщині шукають місця праці майже 2 тис. безробітних

Дата: 20.06.2023 12:34
Кількість переглядів: 123

Від початку 2023 року в місцевих підрозділах служби зайнятості Тернопільської області соціальними послугами зі сприяння у працевлаштуванні скористалися більше 7,7 тис. осіб, з них 6,3 тис. були визнані безробітними, з їх числа майже 700 - переселенці.

Профпідготовку та підвищення кваліфікації за направленнями служби зайнятості пройшли 274 безробітних; 202 особи брали участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Служба зайнятості області пропонувала шукачам роботи більше 3,8 тис. вакансій. Це дало можливість знайти постійні місця праці для 2,1 тис. краян, з них 137 внутрішньо переміщеним особам.

Зараз через службу зайнятості Тернопільщини продовжують пошук місць праці 2 тис. безробітних. Із них 72% - жінки, 23% – молодь до 35 років, третина – особи, які належать до соціально вразливих категорій населення, більше половини – жителі сільської місцевості, 7,8% - переселенці.

У десятку найбільше потрібних роботодавцям працівників увійшли: лікарі, водії, продавці, слюсарі, підсобники, кухарі, швачки, медпрацівники, пекарі, касири.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь