Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Збір допомоги постраждалим від підриву Каховської ГЕС

Дата: 19.06.2023 16:22
Кількість переглядів: 311

              Фото без опису

ШАНОВНІ  ЖИТЕЛІ  ТРИБУХІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

            До нашої громади з проханням звернулася «Всеукраїнська асоціація громад» щодо сприяння у зборі благодійної допомоги для постраждалого населення та надання їм посильної допомоги для відновлення їх життєдіяльності та подолання наслідків, спричинених великою техногенною та екологічною катастрофою, яка сталася 6 червня 2023 року через підрив російськими окупантами дамби Каховської ГЕС.

  Руйнування Каховської гідроспоруди наразило на небезпеку велику кількість цивільного населення, нанесло великих збитків господарствам усіх форм власності та є великою загрозою зневоднення значної території Херсонської області. У зоні підтоплення опинились близько 80 населених пунктів через, що більшість постраждалих людей втратили майже все своє майно, рятуючи в першу чергу власне життя та життя своїх рідних.

       На даний час «Всеукраїнська асоціація громад» спільно з Херсонською ОВА опрацювала потреби територіальних громад Херсонської області та виступає координатором надання допомоги постраждалим.

        Шановні друзі, жителі нашої громади ми розраховуємо на вашу підтримку, розуміння та будемо вдячні за будь-яку надану допомогу для вирішення проблем територіальних громад та їх жителів, спричинених підривом дамби Каховської ГЕС (перелік першочергових потреб додається).

     Громадяни, які бажають допомогти постраждалим можуть звертатися за адресою: с.Трибухівці, вул. Галицька, 2 КУ «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради», контактний телефон 0978246659.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь