ДОПОМАГАЄМО АРМІЇ

Дата: 13.06.2023 16:39
Кількість переглядів: 116

Шановні друзі, жителі Трибухівської громади !

Дозвольте вчергове висловити  вам  слова щирої подяки, поваги та шани за надання гуманітарної, матеріальної допомоги для поранених воїнів, які проходять курс лікування та реабілітації  в медичних закладах м. Тернополя та  Тернопільської області .

    09 червня 2023  в медичні заклади області в яких проходять курс лікування  наші воїни, від жителів Трибухівської ТГ, було доставлено  продукти харчування, засоби особистої гігієни, а також спеціальні засоби гігієни, які використовують виключно для поранених воїнів.

     Ця значна допомога стала можливою  за сприяння парафіян Української Греко-Католицької Церкви св.Йосафата  м.Лінц та Наталії Рекрут ( Катеринчук), яка займалася організацією збору гуманітарної допомоги, а також Качур Марії Іванівні –директор Трибухівського СБК, яка займалася організацією роботи надання гуманітарної допомоги для воїнів ЗСУ, внутрішньо переміщеним особам. Велике спасибі вам за таку невтомну і вкрай необхідну роботу.

   Слова великої поваги та вдячності висловлюємо також всім  людям доброї волі, жителям  с. Новоствці, с. Пилява, с. Мартинівка, які вчергове за короткий термін, зібрали все необхідне і корисне для захисників України. Особливу подяку висловлюємо Гриньків Галині, яка вчергове надала для медичних закладів особливі, спеціальні засоби гігієни, які у великій кількості використовуються для поранених воїнів ЗСУ. Як завжди, організатором і натхненником проведення  цієї роботи є староста Пилявського старостинського округу – Когут Іван Михайлович. Завдяки таким енергійним, відповідальним, небайдужим людям гуртується сила народу і його непереможність.

Тож добра, здоров’я, наснаги бажаємо вам усім і спільної ПЕРЕМОГИ над московськими зайдами!!!                    

          СЛАВА УКРАЇНІ !!!                    ГЕРОЯМ  СЛАВА !!!  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь