Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 26.04.2023 10:16
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

        Згідно розпорядження сільського голови № 73-од «Про скликання тридцять другої сесії Трибухівської сільської ради восьмого скликання» від 18.04.2023 року,  у пятницю, 28 квітня 2023 року о 16:00 год., в залі засідань відбудеться тридцять друга сесія Трибухівської сільської ради восьмого скликання з дотриманням заходів безпеки у разі оголошення повітряної тривоги та з порядком денним:

    1. Про виконання  сільського бюджету за 1 квартал 2023 року.
    2. Про затвердження Програми фінансової підтримки органів державної влади Чортківського району на 2023 рік.
    3. Про затвердження Порядку утворення спостережної ради закладу охорони здоров’я Трибухівської сільської ради та Положення про спостережну раду закладу охорони здоров’я Трибухівської сільської ради.
    4. Про внесення змін в Положення про відділ земельних ресурсів, архітектури та містобудування Трибухівської сільської ради.
    5. Про внесення змін до статуту комунального підприємства «Вільховець» Трибухівської сільської ради.
    6. Про внесення змін до рішення № 209 від 30.03.2021 року «Про затвердження штатного розпису комунального підприємства «Вільховець» Трибухівської сільської ради.
    7. Про зміни до сільського бюджету на 2023 рік.
    8. Про розгляд заяви Ярославського Івана Михайловича.
    9. Про розгляд заяви Мельник Марії Василівни.
    10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності с. Новоставці.
    11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) гр. Сеньків. М.Р.
    12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) ФГ «ГАДЗ».
    13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) гр. Скиби П.І.
    14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) гр. Катеринчук О.Д.
    15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) гр. Дулика Я.Й.
    16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) гр. Штоник І.С.
    17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) гр. Газдевич М.Є.
    18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) гр. Тимчій О.Б.
    19. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі на (місцевості) гр. Давидяк О.В.
    20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з наступною передачею в оренду ФГ «Пишківці».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь