Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Великодні подарунки від Трибухівської територіальної громади

Дата: 17.04.2023 11:50
Кількість переглядів: 1997

Шановні жителі Трибухівської об’єднаної

територіальної громади!

Великдень - це свято, яке породжує в душі кожного з нас особливе тепло, спокій  і затишок рідної домівки, коли вся родина збирається за сімейним столом після щирої молитви у Божому храмі.

Нажаль, вже другий рік поспіль, ми святкуємо це величне свято у стані війни, коли нашу благословенну землю топчуть чоботи московських вбивць і загарбників, руйнують і вбивають авіабомби, міни, ракети та снаряди.

Та попри всі негаразди прийшла весна, оживає природа і завдяки нашим воїнам ми все ж таки маємо можливість святкувати, прекрасно розуміючи, яку страшну ціну платить наш народ.

І ця ціна - це життя гідних синів України, воїнів, які мужньо боронять нашу Україну.

Заради того, щоб і наші захисники відчули дух Світлого Воскресіння Ісуса Христа, повагу, любов і вдячність від жителів Трибухівської ОТГ, працівниками Трибухівського СБК та сільської ради було сформовано святкові подарунки: смачна пасочка, ковбаска, сир і масло, як головні атрибути пасхального кошичка, смаколики та засоби гігієни, які до нас прибули з Австрії від парафіян церкви св. Йосафата міста Лінц, завдяки організації та сприяння Наталії Рекрут (Катеринчук), уродженки села Трибухівці та яблука і смачні фруктові соки від ФГ «Гадз» стали їх наповненням.

Фото без описуФото без опису

Особливою приємністю для наших бійців стали малюнки, підготовлені учнями Трибухівської школи. Вони наповнили серце і душу наших захисників безмежною вірою  у перемогу, додали сили і наснаги до бою заради щасливого життя майбутніх поколінь.Фото без описуФото без описуФото без опису     Також, надані представниками молитовно-євангелізаційної спільноти Христа Воскреслого УГКЦ «Галілея» м. Бучач  та оформлені з молитвою і любов’ю, для наших військових 10 примірників Святого Письма старого і нового завіту, які ми також передали для захисників на передодні Великодніх свят.

Фото без опису

За допомогою волонтерів із ГО «Волонтери Бучаччини» доставлено нашим хлопцям частину подарунків у найгарячіші точки нашої країни. Щиро дякуємо волонтерам за співпрацю, а також за їх відвагу, милосердя та жертовність, які вони, ризикуючи своїм життям, проявляють ще з часів Майдану Гідності, АТО і до сьогоднішнього дня повномасштабного вторгнення московськими нелюдами.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису     З пасхальним кошиком, особливою повагою та вдячністю Трибухівський сільський голова, Олег Ковдрин, відвідав родичів наших Воїнів-Героїв, які віддали своє життя за визволення України, а також сім’ї зниклих безвісті захисників, за повернення додому яких, молиться вся наша громада.

Фото без опису

Зокрема, згідно сільської комплексної програми соціальної підтримки мало захищених верств населення «Турбота» на території Трибухівської ОТГ на 2021-2023 роки, всім нашим військовим особисто або членам їх сімей, родичам  загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців,   надано грошову допомогу у розмірі по 2000 грн.

Пасхальні подарунки та виплату грошової дороги надано  не тільки військовим  нашої громади, але  і вимушено переселеним захисникам, сімї яких вже стали частинкою нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У ці святкові дні також хочеться, щоб величний дух Пасхи відчули люди похилого віку, адже саме вони на схилі прожитих літ потребують нашої уваги та турботи. Щире слово, спілкування з ними додає їм наснагу до життя і навіть часточку здоров'я. До місцевих жителів похилого віку додалися і громадяни даної категорії з окупованих ворогом територій. Всі вони тепер є жителями нашої громади і користуються в повній мірі увагою і турботою  соціальних служб Трибухівської сільської ради. Напередодні Велокодня, за сприяння та фінансування Трибухівської сільської ради працівниками соціального захисту населення та комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради» було вручено 150 адресних продуктових наборів громадянам похилого віку, які проживають і зареєстровані на території Трибухівської сільської ради. Відрадно зауважити, що такі акції проводяться кожного року і не є одноразовими.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Тож, дорогі краяни в часі Світлого Христового Воскресіння прийміть побажання міцного здоров'я,щастя, достатку, душевного спокою і мирного неба. Нехай Ісус Христос, який воскрес із мертвих, зішле благословення на ваші родини, домівки і на наш прекрасний український край! Вірмо в нашу Державу її Збойні Сили і наших рідних воїнів, адже вони сьогодні наша надія і сила!

ВЕСЕЛИХ СВЯТ!

Слава Україні!     

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь