Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ДОПОМАГАЄМО АРМІЇ

Дата: 12.04.2023 09:48
Кількість переглядів: 516

Фото без описуШановні  працівники  Трибухівської  сільської ради та учителі  Трибухівської  ЗОШ, дозвольте висловити вам слова щирої подяки, поваги та шани за проведення багаторазової акції по здачі крові для поранених воїнів, які проходять курс лікування та реабілітації  в медичних закладах Тернопільської області. 18 людей зголосилися на здачу так необхідної крові для наших військових. Відрадно відзначити, що серед них є громадяни, які вже декілька раз віддавали свою кров для поранених воїнів. Сьогодні кожен свідомий громадянин України  за велінням совісті, обов’язку на рівні своїх можливостей  допомагає нашій армії, її захисникам вистояти у великій битві з московським окупантом тим самим вносячи свою частку у спільну справу звільнення наших територій від окупантів.

    Окремо хочемо подякувати сім’ї Бубнів Зеновія та його дружині Бубнів Богданні, що тривалий час проживають у Великобританії, які за власні кошти придбали та  передали так необхідний  автомобіль НІССАН НАВАРА для воїна сил спеціальних операцій, уродженця с.Трибухівців та його підрозділу. Думаємо, що даний автомобіль допоможе нашим бійцям якісно і оперативно виконувати поставлені командуванням завдання. Також вони передали велику партію постільної білизни, а це ковдри, простині, наматрасники, покривала для військових госпіталів. Вся білизна буде відправлена за призначенням, адже вже є усна домовленість з керівником одного з військових госпіталів   та одним з лікувальних  закладів  нашої області де проходять курс лікування наші воїни.

     Тож прийміть ще раз слова нашої подяки вам, здоров’я, наснаги і віри в нашу українську армію її воїнів і віри в нашу велику ПЕРЕМОГУ!

          СЛАВА УКРАЇНІ !!!                    ГЕРОЯМ  СЛАВА !!!  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь